Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 134

Odp.: Gimnazjum nr 1 - Pani od chemii - Katarzyna - czy to dobry nauczyciel?

19:44 ale musiałaś być bardzo skrzywdzona przez los kobieto

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 124

a kto twierdzi i dlaczego, że to bzdury?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Gimnazjum nr 1 - Pani od chemii - Katarzyna - czy to dobry nauczyciel?

Proste- nie mają pokrycia w faktach.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 129

Nie wiem czy Pani/Pan zauważył, że tu nie chodzi o poziom nauczania- tylko o to, że Pani nie stawia wszystkim b. dobry lub dobry. Tego by chcieli rodzice a nauczyciel ma się ich bać , bo inaczej.......... Tylko który z nich był u nauczyciela? Głowa w kołdrę nikt po nazwisku . Walka z wiatrakami.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 131

Czy Pan/Pani sprawdzała oceny z innych przedmiotów? Nie zagrożenia , nie proponowane - tylko takie jakie są na półrocze ? Ja tylko pytam....

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

a ja sie zastanawiam co zrobila pani dyrektor w tym temacie? uklady i ukladziki. i nic wiecej.

ktos czytal krytyke na tym forum o innym nauczycielu z PG1?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

nauczyciele dzis i od zawsze to 6-ta wladza. albo nawet 7-ma?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

IM DALEJ TYM GORZEJ DLA NAUCZYCIELI. OBSERWUJĘ , ŻE RODZICE STAJĄ SIĘ PIERWSZĄ WŁADZĄ BYŁOBY DOBRZE GDYBY TO BYŁA PIERWSZA WŁADZA MERYTORYCZNA NIE ROSZCZENIOWA PRZYNAJMNIEJ BEZ POWODÓW ............MAM DZIECKO TO MI SIĘ NALEŻY.... BO MOJE DZIECKO JEST NAJ..GDYŻ,,,,,

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 138

TAK PROSZĘ PANIĄ I TO OD WIELU LAT. NIEKTÓRZY RODZICE MÓWIĄ NAWET PRZYMIOTNIKAMI. JA TYLKO ZAPYTAM= CZY PANI /PAN SKONFRONTOWAŁA WIADOMOŚCI Z POSTÓW NAPISANYCH Z RZECZYWISTOŚCIĄ?JEŻELI TAK TO U KOGO LUB GDZIE? CZY TO GORZEJ DLA FAKTÓW ? PROSZĘ O KONKRETNĄ ODPOWIEDŻ NIE TAKĄ BO JA MYŚLĘ.............TYLKO FAKTY. I JEDNOCZEŚNIE DZIĘKUJĘ ZA MERYTORYCZNOŚĆ

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
16 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę