19:44 ale musiałaś być bardzo skrzywdzona przez los kobieto
a kto twierdzi i dlaczego, że to bzdury?
Proste- nie mają pokrycia w faktach.
Nie wiem czy Pani/Pan zauważył, że tu nie chodzi o poziom nauczania- tylko o to, że Pani nie stawia wszystkim b. dobry lub dobry. Tego by chcieli rodzice a nauczyciel ma się ich bać , bo inaczej.......... Tylko który z nich był u nauczyciela? Głowa w kołdrę nikt po nazwisku . Walka z wiatrakami.
Czy Pan/Pani sprawdzała oceny z innych przedmiotów? Nie zagrożenia , nie proponowane - tylko takie jakie są na półrocze ? Ja tylko pytam....
a ja sie zastanawiam co zrobila pani dyrektor w tym temacie? uklady i ukladziki. i nic wiecej.
ktos czytal krytyke na tym forum o innym nauczycielu z PG1?
nauczyciele dzis i od zawsze to 6-ta wladza. albo nawet 7-ma?
IM DALEJ TYM GORZEJ DLA NAUCZYCIELI. OBSERWUJĘ , ŻE RODZICE STAJĄ SIĘ PIERWSZĄ WŁADZĄ BYŁOBY DOBRZE GDYBY TO BYŁA PIERWSZA WŁADZA MERYTORYCZNA NIE ROSZCZENIOWA PRZYNAJMNIEJ BEZ POWODÓW ............MAM DZIECKO TO MI SIĘ NALEŻY.... BO MOJE DZIECKO JEST NAJ..GDYŻ,,,,,
TAK PROSZĘ PANIĄ I TO OD WIELU LAT. NIEKTÓRZY RODZICE MÓWIĄ NAWET PRZYMIOTNIKAMI. JA TYLKO ZAPYTAM= CZY PANI /PAN SKONFRONTOWAŁA WIADOMOŚCI Z POSTÓW NAPISANYCH Z RZECZYWISTOŚCIĄ?JEŻELI TAK TO U KOGO LUB GDZIE? CZY TO GORZEJ DLA FAKTÓW ? PROSZĘ O KONKRETNĄ ODPOWIEDŻ NIE TAKĄ BO JA MYŚLĘ.............TYLKO FAKTY. I JEDNOCZEŚNIE DZIĘKUJĘ ZA MERYTORYCZNOŚĆ