Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 73

Odp.: Gimnazjum nr 1 - Pani od chemii - Katarzyna - czy to dobry nauczyciel?

Wierzysz czy nie wierzysz tak jest. Ta pani uczy mnie już dwa lata i jak pisałem uczy dobrze. Mam w klasie wiele osób którym nie chce się uczyć i to nie jest wina pani tylko uczniów.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 83

Jest coś takiego jak internet w telefonie. Polecam

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Gimnazjum nr 1 - Pani od chemii - Katarzyna - czy to dobry nauczyciel?

Są tacy uczniowie którzy że wszystkiego podkreślam ze wszystkiego mają oceny bardzo dobre celujące a z chemii dopuszczające dostateczne.... To czemu ocena z chemii ma psuc średnia i żaden nauczyciel nie prowadzi 4 godzin i twierdzi że na lekcjach odpowiednio tłumaczy co jest nieprawdą... Skoro masz 5 z chemii albo jest to twoja dobra znajoma to nie zabieraj głosu. Pozdrawiam

Gość_Gość qqq
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 85

Proszę pani/pana myśląc iż dzieci korzystają z komputerów do gier jest pani/pan w wielkim błędzie mam 14 lat i proszę sobie wyobrazić iż korzystam z internetu również do celów dydaktycznych i czytania wiadomości z mojego najbliższego otoczenia.I bronię Pani Katarzyny.Jestem uczniem i nawet jeżeli przyjdzie bronić Pani Katarzyny

osobiście to ja to zrobię.Ponieważ mam tyle odwagi żeby porozmawiać z kimś prosto w oczy a nie oczerniać ludzi na internecie banda ,,dorosłych" ja 14-latek mam więcej odwagi niż wszyscy wy Państwo razem wzięci.A kółka są 4 razy w tygodniu proszę odwiedzić szkołę i zobaczyć tablicę ogłoszeń a nie pleść bzdury w internecie że nie ma.Jednak nie zawsze należy bezgranicznie wierzyć młodzieży.Sam chodzę na koło.

Gość_a jednak uczeń!!!!!
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 87

Mam internet w telefonie i nie wagaruję nie życzę sobie mówienia na mnie wagarowiczu!!Nie wie Pani nic na ten temat czy byłem obecny czy nie a pani ocenia jakim prawem ? to że pisze o takiej godzinie to przerwa w lekcjach a nie wagary.

Gość_uczeń
          Zgłoś
          Odpowiedz

19:19 nie denerwuj się tak. zgłosili już nauczycielkę do kuratorium i zdanie jednego ucznia raczej nic nie zmieni, skoro 19 osób w 1kl, ma problemy ze zrozumieniem przedmiotu. Mam w domu 15latkę, uczy się świetnie ale nie broniłaby nauczycieli na forach, szkoda by jej było czasu bo musi się uczyć. No może broniłaby ale jednego pana, o którym tu strasznie źle pisali. Młodsze dziecko broniłoby na pewno dawną matematyczkę i panią ze swietlicy, którą uwielbia. Nastolatki nie lubią nauczycieli, no chyba, ze są ich dziećmi.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

No proszę a ja bardzo lubię panią Katarzynę i powiem więc nie jestem synem tej pani i szkoda mi że ktoś ma czelność oczerniać kogoś w internecie bardzo łatwo jest kogoś oczernić.I będę bronił pani Katarzyny nie tylko w internecie ale i w szkole i kuratorium nie jestem sam tyle powiem.

Gość_uczeń
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 91

Pani córka może bronic ulubionych nauczycieli a ja nie ? Ja nie ? Nie ważne jeżeli oczernia się dobrych w tym wypadku nauczycieli to nie ważne czy lubię tą panią czy nie czy mam 2 czy 5 każdego dobrego nauczyciela będę bronił.

Gość_uczeń
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 80

"Gość_Uczniowie" stal sie aktywny. sprawa jest juz w kuratorium w kielcach wiec pewnie wyjasnia ta sprawe doglebnie.

jak na razie to 3/4 klasy nie potrafi zrozumiec tej pani... to bardzo niepokojacy objaw.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Zgłosiliście do kuratorium nauczyciela? Najpierw się idzie do dyrekcji chyba?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 96

Moje zdanie jest takie, że dla dobra młodzieży, Pani powinna trochę odpuścić.

Jak już ktoś napisał: nie każdy będzie chemikiem, czy lekarzem i nawet słabszemu uczniowi trzeba troszkę dać szansę, aby miał tą dwójkę, czy trójkę.

Przecież każdy był młody i nie byliśmy dobrzy ze wszytkiego, prawda?

Tak sobie myślę, takie jest moje zdanie...

Gość_M
          Zgłoś
          Odpowiedz

Bardzo przykro mi czytać takie rzeczy o osobie, którą znam od ponad 10 lat, również jako nauczyciela, który mnie uczył. Jeśli twierdzicie, że to zła osoba, to ja nie chcę wiedzieć, co byście opowiadali, jakbyście spotkali inne dwie ostrowieckie chemiczki, które zachowują się jak bliźniaczki, choć spokrewnione chyba nie są. Dają uczniom zadanie z nowego działu, każą robić, a wszelkie pytania ucinają stwierdzeniem 'no przecież powinniście to wiedzieć'! Pani Kasia zawsze wszystko dokładnie tłumaczyła, odpowiadała cierpliwie na pytania. Nigdy nie miałam problemów z chemią, kiedy ona prowadziła lekcje.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 98

Dobro nie ma nic wspólnego z odpuszczaniem. Nie nauczą się alfabetu to pisać zdań nie będą.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Mam dziecko w 1 klasie. Chemię ma z Panią K, znam realizowane lekcje. Nie ma możliwosci, że Pani cos źle tłumaczy. Materiał jest najprostszy z możliwych. Moje dziecko ma średnią ocen grubo ponad 4 z tego przedmiotu i nie widzę żadnego problemu.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie mówimy tu, że źle tłumaczy tylko niektórych zagadnień w ogóle nie tłumaczy, bo dzwonek...

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

A może ich nie zna?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
16 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę