mamuniu cofnij dzieciaczka do podstawówki,jeszcze trochę i gimnazja zostaną zlikwidowane to nie będziesz miała problemu ty i dziecko
dobrze. oprócz chemii. chemia w tej szkole to porazka.
pewnie wypowiadają się same nieuki
19"50 nie, ja sie śmieje z wuefiski , tzn razem z córką, ze sobie ulżyła i postawiła 3, a 3 to tez nie porażka, ważne, ze sobie jakiś nauczyciel nieważnego zupełnie przedmiotu, którego chyba nikt na poważnie nie bierze ulżyła. A z reszty przedmiotów ma lepsze oceny ale i 3 się czasem zdarzy. Nie ubolewam nad tym bo ocena nauczyciela nie ma znaczenia, okaże się dopiero na studiach ile umie a mierzy wysoko.
18:59 to się super przedstawiłaś, a większośc to nauczyciele i oni tu piszą i kilku rodziców, może po medycynie? Pomyśl.
Ale jakiś "nauczyciel" w-fu nie ma już prawa do 3 jeśli dziecko chce ćwiczyć, tak samo muzyka. Ale ci niby "wykształceni" ludzie udają nauczycieli wielkich i stawiaja 3? Tak już chyba nie można i też do kuratorium się kwalifikuje. Nie dziwię się zwolnieniom z w-fu szczególnie jesli "uczą" kobiety.
Zgłoszę tam, gdzie trzeba, żaden tyran czy to nauczyciel czy rodzic nie ma prawa krzywdzić dziecka.
15:32 znam go? Jestem nauczycielem ale nie umiem sklecić zdania. Skoro piszesz o jednym rodzicu to zastanów się co klepiesz. Po jednej osobie oceniasz wszystkich? Myślisz, że dla tych dobrych, mądrych nauczycieli nie byłoby krzywdzące, gdyby oceniać ich przez pryzmat twojej osoby? Ja myślę, że to krzywdzące twierdzić, ze wszyscy nauczyciele są tacy jak ty.
15:32 jestem mamą, a ty marnym, bardzo marnym nauczycielem, a reszty nie obrażę, bo nie zmierzę ich twoją miarą. Naucz się myśleć i pisać, bo aż zal, ze takie... uczą nasze dzieci. Tzn, uczą to za duż powiedziane ale musimy takich utrzymywać . Mówisz o jednym przypadku a piszesz o rodzicach tyranach. Nie dziwię się, ze uczysz w 1-3.
czego tacy jak ty nauczą? chamstwa? oceniania wszystkich jednakowo? niesprawiedliwości? polskie szkoły są coraz gorsze przez takich jak ty.
nauczycielki w-fu mają chore ambicje, same nic nie potrafią i nadal stawiają 3 za brak talentu. Sorry ale to przerost formy nad treścią i dlaczego tacy niby nauczyciele, maja wychowawstwo? No sorry ale to niekompetentni ludzie i aż żal skazywac na nich dziecko, zn mam na myśli "tych ambitnych" inaczej. Mężczyźni inaczej podchodzą do w-fu.
Sprawdzić czy liczyć umieją i jak z ułamkami a nie wychowawstwo dawać takim paniom od w-fu. aż żal.