Sam skończyłem trójkę. I kiedyś złego słowa bym o tej szkole nie powiedział. Teraz obserwuję to co się w niej dzieje z perspektywy tego że mój brat tam chodzi. I jeśli mam powiedzieć szczerze to odradzam trójkę. Nauczyciele na siłę przeciskają uczniów do kolejnych klas pomimo niskiego poziomu wiedzy, co ciekawe patrząc w zeszyt brata wnioskuję że nauczyciele nie olewają sobie nauczania bo ilość materiału jaką im przekazują jest serio spora i nawet ciekawie przekazywana. Problemem są uczniowie i ich rodzicie - takie moje zdanie.
Co do jedynki, miałem w tej szkole znajomych i co mogę o nich powiedzieć... Podostawali się w liceum na dobre profile, głównie z wyższych pozycji w rankingach, w szkole też nauczyciele bardzo poważnie podchodzą do tematu bo przygotowują uczniów do konkursów. Z tego co pamiętam to nie ma tam czegoś takiego że wchodzi sobie do budynku kto tylko chce i wychodzi kto chce. Pilnują tam Panie woźne porządku.
Podsumowując. Kiedyś bym polecił 3 ale obecnie 1.
Pg1, bardziej barwne i inne poglądowo nauczycielki( polski, angielski, geografia). Zaszczepia w tobie milosc do zwierzątek, a niechęć do ludzi. I prawidłowo.