Które Gimnazjum w Ostrowcu polecacie? Najlepiej aby było razem ze szkołą podstawową?Czy szkoła nr 3 chrobrego ma też oddział gimnazjalny?
Gimnazjum nr5 ma podstawówkę. Moje dzieci tam chodzą razem , jest bardzo wygodnie.
Podstawówka i gimnazjum w jednym to tylko na Stawkach i na Focha. Ale najlepsze jest PG 4:)
najlepsze jest PG3 ja tam chodzilam i jestem bardzo zadowolona z nauczycieli ze szkoły i z atmosfery jaka tak panuje jest świetna szkoła polecam mimo ze nie ma szkoly podstawowej blisko ale PSP5 należy pod PG3 polecam
1 ? Z tą zmanierowaną młodzieżą? Chodziło tam dziecko koleżanki i opowiadała jak ustalana była wycieczka. W Polsce to nie było dla nich miejsc do zwiedzania- pojechali do Pragi. Korki, dodatkowe lekcje, wyścig szczurów, dlatego wyniki dobre, ale nie aż tak odbiegające od 4 i 3.
PG5 jest też super!
Fajni nauczyciele, wszystkiego dopilnują. Gimnazjum małe, ale polecam. Dwójka moich dzieci tam chodziła. Jestem zadowolona :)
gimnazjum nr 5 dobre??????? ostatnie miejsca po egzaminach nie ma co bardzo dobre