Pisz na facebooku w grupie -kupie/sprzedam..
A tak za 150zł kupie jakiś dobry rower, nadajacy sie do jazdy bez obawy, że się gdzieś po drodze rozleci? oczywiście górski:P
Jak ci nie pasuję to jedź i sam sobie kup w Holandii za 400zł nówkę !!!
ten gość z Sadowia miał keidyś świetny rower 28" treking, w dobrej cenie - 400 zł. Nie miałem tyle gotówki przy sobie. Jak pojechałem 2 raz to już był sprzedany.
a co powiecie o chlopaku z ul. wawozy, podobno tam tez ktos sprzedaje, kupowal ktos u niego?
Chcę sobie kupić rower, ale kompletnie się na tym nie znam na co zwracać uwagę przy kupnie, żeby na bubla się nie naciąć? A myślę o jakimś używanym no i chcę żeby mi posłużył do jazdy na dłuższe wycieczki (w cenie tak do 500zł). Może mi jakiś "znawca tematu":) doradzić coś? Byłabym bardzo wdzięczna.
bylem dzis w sandomierzu na gieldzie , i nie ma tam takich tanich rowerow zeby kupic dobry rower np. gazelle 28" aluminiowy trzeba miec 1200-1900 pln
Jakie marki niemców lub holendrów polecacie? Co warto kupić?
w rowerach nie tylko marka ale również osprzęt jest ważny
marki holenderskie to gazelle batavus sparta union
niemce to herkules pegasus fischer i wiele innych aby tylko na dobrym osprzęcie był starsze rowerki to każdy jedemn z niemiec jest okej jak nie zniszczony a z nowszych modeli trzeba się już pilnować bo chińskie produkty również do niemiec już zajechały
Rower przywożone z zachodu są w 100% kradzione. Nikt tam nie sprzeda dobrego roweru, aby Polaka było na niego stać. Rowery są tam droższe niż u nas, nawt używane. A pan który je sprzedaje jest zwykłym złodziejem albo paserem.
Siemka proszę masz tu rower używany tanio.
http://tablica.pl/oferta/kona-moge-sie-wypienic-ID3M69J.html#11d524b38a
był ktoś ostatnio w Sandomierzu na giełdzie za rowerkami,dalej taki wybór?