Witam,
czy ktos orjentuje sie gdzie mozna kupic fajny niedrogi rower, moze byc uzywany.
Slyszalam cos o gieldzie w Sandomierzu, ale nie wiem czy ona jeszcze istnieje
Coś urwało tekst...:( Pisałam,że w Sadowiu pewien człowiek sprowadza rowery z "wystawek". Są w bardzo dobrym stanie. Kupiłam już dwa
Istnieje, istnieje, sam kupiłem bardzo dobry rower w przyzwoitej cenie w Sandomierzu. Ta giełda jest w sobotę od 6 rano do 13...
Ja kupiłam nowy rower w Biedronce 299zł, bardzo fajny polecam:-)
w jacentowie koleś sprzedaje ma spory wybór i ceny morzliwe
a propo rowerow mam do sprzedania rower dzieciecy dla dziewczynki koloru rozowo-bialego rower posiada dodatkowe koleczka rower byl malo uzywany stan dobry
osprzęt w rowerach typu biedronka , leclerc itp wytrzymuje rok srednio intensywnej jazdy - cena mowi z jakis podzespołow takie cos jest wykonane, dobre rowery zaczynaja sie od 1000 wzwyz i posłużą lata
W Sadowiu sprzedaje Pan rowery ogłasza się na tablicy ma rowery z Niemiec i Holandii.
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20130507%2FPOWIAT0104%2F130509272
U nas na targu w niedzielę rano jest mini giełda z częściami samochodowymi i rowerami. Jeśli chcesz coś fajnego kupić, warto pojawić się tam około 6. Czasami mają naprawdę fajne rowery i nie trzeba jechać do Sandomierza. Choć tam pewnie są odrobinę taniej, ale dodaj sobie koszt dojazdu i wyjdzie Ci na to samo. I zabierz ze sobą kogoś, kto się zna na rowerach, nie kupisz wtedy jakiegoś złomu!:)
Giełda w Sandomierzu , tam dostaniesz wszystko , a używany w dobrym stanie rower możesz kupić nawet za 100 zł i to nie chińszczyzna , tylko w miarę dobrej firmy , Kosiarki do trawy , no po prostu wszystko od a do z
sadowie 67a tel.721200102 ma rowerki sprawne i niezniszczone widać że zależy mu kliencie umie doradzić dobrać rower-polecam
Byłem na giełdzie w sandomierzu jakiś czas temu. Znam sie na rowerach i przyznam, że w takich cenach po jakich chodzą rowery w sandomierzu to byś kradzionego nie kupił. Tam można brać rowery w ciemno, a potem na allegro i na każdym zarobisz. Te rowery co sie pojawiają w niedziele w ostrowcu na giełdzie, w sobote były na giełdzie w sanodmierzu, bo nasi je ściagaja i sprzedaja z przebitka. To samo na allegro. Te najlepsze rowery w najlepszych cenach sprzedają się jak gość jeszcze z samochodu nie wypakuje. Rowery MTB BMC gość sprzedawał po 600 zl, wszystko szło w locie, bo na allegro pójdzie za 2-3 razy tyle. Do sandomierza przyejzdzaja z calej polski, najwiecej jezdzi z Milicza, bo tam jest jezcze wieksza gielda. W miliczu kupuja rowery po 150, w sandomierzy sprzedaja po 200 a ostrowczanie sprzedaja u nas po 250 i biznes sie kreci. Jak ktos ma duzy samochod i zna sie na rowerach to mozna sie w to bawic.
Giełda w Sandomierzu to porazka, maja takie ceny rowerów ze szok. Byłem niedawno i nie dość że mały wybór to ceny za rupiecie koszmarne. Za zardzewkę z Holandii wołaja 400 zł minimum.