Stać mnie na panią ,która pomaga mi utrzymać porządek w domu i na pana który pomaga w ogrodzie. Ci państwo są z nami już 6 lat i jakoś nie narzekają. Jakby nie było mnie stać to bym tej pomocy nie miała - chyba logiczne ?
Że zacytuję za klasykiem ..."pieniądze to nie wszystko..."
I też tyle zarabiałaś ile sama proponujesz?
Placa dobra,ale niestety nie jestem tak dobrze wykształcona na przyjecie takiej propozycji.
Ha, ha.. Jaśnie państwo nam się objawiło ;))
Generalnie potrzebujemy kogos kto bedzie przychodzil ok 12-13 z zrobionymi zakupami(oczywiscie za nasze pieniadze) robil obiad, potem jesli potrzeba posprzatal, zajal sie dzieckiem jak nie bedziemy mogli i ok 18 jest juz taka osoba wolna. Czasem nie bedzie potrzeby przyjscia np jak gdzies z dzieckiem bedziemy wychodzili na miasto lub wyjezdzali, a czasem trzeba bedzie posiedziec nawet do rana jesli bedziemy musieli wyjsc i dziecko zostawic w domu. Czasem przygotowanie jakiejs kolacji lub obiadu dla gosci( oczywiscie mozna liczyc na jakas premie). Generalnie pomoc domowa o ruchamych godzinach pracy, ktore oczywiscie sa do ustalenia.
A może by tak zająć się tym własnym dzieckiem, a nie o wyjściach tylko myśleć!
jestem osobą dyspozycyjną i myślę,że spełniłabym takie wymagania.Przydałyby się dodatkowe pieniążki do domowego budżetu.Jeżeli są Państwo na serio zainteresowani to proszę o ustalenie formy kontaktu.
Czyli generalnie pomoc domowa na własność, bo takie ruchome godziny jak podano dla pracownika oznaczają to, że nigdy nie wie z wyprzedzeniem kiedy będzie miał jakie godziny zajęte żeby ułożyć własne życie i formalnie dyspozycyjny (gotowy do przyjścia do pracy bez odmowy) musi być 24h przez 365 dni w roku, a ma płacone tylko za czas spędzony w czyimś domu. Wtedy takie pieniądze jak podano robią się śmieszne a wymagania absurdalne, bo za 10-12 zł/h można pracować normalnie na etacie przez limitowane stałe dzienne 8h. Praca idealna dla ludzi bez życia osobistego i towarzyskiego.
prosze o kontakt jestem chetna na opieke nocna ,moge zaprowadzac do szkoły moj adres email domiokno120@tlen.pl
Zainteresowany taką lub inną pracą, do uzgodnienia /tylko poważna oferta/ Kontakt: arturojob@wp.pl
Chcialem tylko powiedziec, ze znalezlismy juz i dziwia mnie te komentarze. Zatrudnilismy osobe mloda, po studiach przygotowana do pracy w szkole z dziecmi w klasach 1-3. Gdy uslyszala stawke byla bardzo zaskoczona nie spodziewala sie tak wysokiej zaplaty. Posiada tez dziecko w wieku 6 lat z czego tez sie cieszymy bo popoludniami moze przychodzic z nim zeby nasze dzieci sie razem bawily i ona mogla naraz sie nimi zajac. Gotowac tez gotuje przy okazji dla niego. Jej Mąż jest za granica, wiec czesto nie przyjezdza do ostrowca. Jest bardzo zadowolona ze udalo sie jej zdobyc prace. My jeszcze zobaczymy jak sie sprawdzi, bo narazie jest na probie, ale wydaje sie nam ze sobie poradzi. Wstepnie z nia wyliczyliszmy uwzgledniajac dni ze ma zostac dluzej lub w nocy, ze dostanie 15zlx8hx4tygodnie po 6 dni 2880 + 4 nocki( podczask ktorych oczywiscie moze spac jesli nic sie nie dzieje) od 20 do 8 rano, czyli 4x12hx 20zl 960zl. Łacznie 3840 do reki. Jest zachwycona, zwlaszcza ze moze przychodzic z dzieckiem co i nam odpowiada.
A wy jesli tak tu nagabujecie ze to zla oferta i krytykujecie, to zastanawiam sie jaka ma byc dla was dobra oferta, ktora byscie przyjeli. Chyba co poniektorzy za wysoko sie cenia i stad ten placz ze pracy dla nich nie ma.
Ciekawe jak długo u was wytrzyma..
Uważam bezstronnie, że godna oferta i zapłata za pracę.
To takie cos to macie juz nie po kolei w Galowie ale juz niedlugo kasa się skończy to sam będziesz pomocą domowa a twoja naloznica bo tak jest jak masz kasę to ona będzie kurą do myśl się jaką
Problem z pracą jest nie tylko w Ostrowcu . Niestety .
Jak takie wymagania to musicie przynajmiej 30 zł zapłacić za godzinę + ekwiwalent za przyniesienie kawy czy herbaty 5 zł za każdą ,dodatkowo godziny nocne 50 zł w świeta 70-100 zł za godzinę.Chce sie być hrabia to trzeba miec kasę i ,a wymagania kosztują...za 15 zł ha ha ha ale mnie rozbawiliście...