Witam Serdecznie. Mam pytanie, gdzie proponujecie wyjechac na wakacje 2013 r ? Zeby mozna bylo cos pozwiedzac ,poplywac ? Jakies propozycje ?
Bukowina Tatrzańska . Do Berlina ( Tropical Island ) . No lub poprostu jechać w góry.
Jeśli pozwiedzać to Dolny Śląsk śladami zamków. Można też Przy okazji z drugiej strony (Czechy) Skalne Miasteczko , z naszej ciut mniejsze. Kudowa Zdrój, Duszniki, itd... Woda też się znajdzie, popatrz, żeby był zalew i bazę wypadową tam znajdź. Polecam taki wyjazd, piękne miejsca. Cudze chwalicie a swego nie znacie.
Ci co mówią cudze chwalicie swego nie znacie, to sami nie znają cudzego i myślą, że taki bajer i szał u nas w kraju jest a wystarczy wyjechać do grecji, do chorwacji czy tunezji i jest szaleństwo bo okazuje się, że morze może być ciepłe i przezroczyste do dna, że kelnerzy mogą być mili i fajni a nie pretensjonalni, że pogoda nie płata figli, że są palmy i świetna architektura, że ceny w hotelu są takie same a często niższe niż w takich międzyzdrojach, że drogi są bez łat i szybkie, że w ogóle autostrady działają, że na plaży nie ma os ani pszczół, że plaża jest czysta, itd itd.
I tu się mylisz gościu 16:27. Znamy i swoje i cudze. Tylko mnie wkurza pretensjonalność niektórych osób:Egipt niezawodny. Byłam raz i dziękuję. Nie zachwycił w przeciwieństwie do Włoch , Grecji i Portugalii. Jednak uwielbiam zwiedzać Polskę i dlaczego nie zachwalić coś co jest piękne, ciekawe i nasze polskie.
Matko jedyna, po co pytac, gdzie? Jest tyle wspaniałych miejsc, zarówno w kraju, jak i poza, że życia by brakło, żeby to wszystko zobaczyc!
Kwestia to ile masz czasu na ten urlop do przeznaczenia i ile pieniędzy chcesz wydac.