Gdzie wybieracie sie na Andrzejki? Ewentualnie co proponujecie żeby zorganizować w Ostrowcu???
Właśnie - czy są już jakieś oferty w lokalach?
My idziemy na Dropsika do Imperium . Będzie i wrożka , będzie sobie można powróżyć.
5 listopada jest impreza w goscinie gra champion
Ja ze znajommymi wybieramy sie do szkoły w Brzustowej ma grac Ex Dance Play dobry zespół
Ten Ex Dance to nie zespół tylko jeden gość puszczający muzykę i śpiewajacy do tego takie karaoke, na dobry zespół to ich niestać
Wole to niż zespół amatorów ktorzy pusczaja caly podklad w formacie wave lub mp3 zeby tylko dobrze brzmialo bo tak dziasiaj garaja niby profesjonalne zespoly ktore nawet wokal sobie upiekszaja odpowiednim sprzetem oszustwo dla naiwnych
Kto ma sprzet to gra,kto niema to musi puszczać a niema sprzetu bo po co jak nieumie grać tylko wcisnąc guzik play:) a co do upiększania wokalu to nawet najwieksze gwiazdy tak robią,bez efektu jeszcze w dodatku jak beczy to bez 0,5 litra sie niewytrzyma słuchając remizowego wyjca
Jak ktos nic nie potrafi to ratuje sie sprzetem i jakze dziekuje tej technice bo bez niej nie zagralby nawet w remizie.dobry muzyk zagra na byle czym prawda stara jak swiat
Zgadza sie dobry muzyk zagra na byle czym ameryki nieodkryłeś tylko na byle czym niebedzie mozna tego słuchać...:)nikt niekupuje dobrego sprzetu za kupe kasy jak nieumie grać bo mp3 mozna puścic juz z telefonu więc jaki cel miałby ktos w tym miec wydając krocie stuknij się:) a własnie tacy puszczacze maja takie tanie atrapy puszczają mp3 tłukace i brzęczace midy .Ani sprzetu ani nagłosnienia tylko za grosze miałczy i psuje rynek...i tacy takich sami zamawiaja im wystarczy żeby po kielichu coś brzeczało
Czyli twoim tokiem rozumowani 20:11 największe gwiazdy estrady tez nic niepotrafia bo mają b.drogi sprzęt na byle czym niegrająa ty jesteś z ery kamienia łupanego to nieznaczy że ktoś też taki jest,kazdy muzyk szanujący się i dbajacy o swoja reputację ma b.dobry sprzęt ,a dziad nie bo go niestać ewentualnie atrapę:)
A skad ty gwiazdo mozesz wiedziec jaki,w tej chwili obecnej mam sprzet .wiec nie gadaj mi glupot bo chodzi ci tylko o konkurencje potrafisz tylko kogos obesrac bo na tyle cie stac a gwiazdy sie tak nie zachowuja. Ja mam wielu fanow a twoje slowa w tym momencie nie sa nicbwarte . Wiec z twojej strony zero ogłady i kultury i dziwie sie jak ktos bierze na granie takiego chama a moze niemasz gran i mścisz sie na innych.
Nie potrafisz szanowac znajomych po fachu tylko gnoic wiec na forum pokazujesz kim jestes bo tylko kass i konkurencja do grobu tego nie zabierzesz
A jak jestes taki super profesjonalista bo napisz na forum nazwe swojego zespołu pchwal sie jak nie to jesteś tchórzem zwykłym ktory jest mocny tylko jako anonim
Niedlugo ta technika was zgubi bo w 100% odwali za was cala robote a wasz wysilek podczas grania to bedzie tylko dzwiganie sprzetu z samochodu i spowrotem:)
A gdzie jakieś Andrzejki z DJ? Żeby nie było zespołu, zwłaszcza disco polo. Ktoś coś wie?
U mnie mozesz się bawic bez disco polo z moim małym kolegą,gdzie indziej niestety wszedzie disco polo
Jak kolega mały to ja raczej podziękuję :)))