Gdzie zrobić chrzciny do 15 osób?
Wydaje mi się, że przy niewielkiej liczbie gości, trudno będzie o najem całej sali, albo cena będzie zaporowa. Popytaj w mniejszych restauracjach, napewno nie będzie problemu z wydzieleniem części sali dla Twoich gości. Na małą kameralną imprezkę polecam np a propos, nic nowego. Przytulnie, jedzonko b. dobre. Mniejsze salki są także w Venus.
ja miałam w viktorii chrzciny i byłam bardzo zadowolona , bardzo ładny lokal i dobry kucharz
Przy chreptowiczu jest taka mała salka co są obiady i dobre jedzenie
w tamtym roku robiłem synkowi w apropos .Dokładnie było 15 osób. cena za osobę była coś około 30 kilku osób i naprawdę było fajnie i smacznie .Polecam
30 kilku zł oczywiście nie osób :D
Paweł... a co miałes w kwocie 30 zł za osobe? hahha Chyba sam obiad....
Ale faktycznie A'propos fajne miejsce...polecam
palac tarnowskuch
Pod Parowozem, na dole w Redzie, w Pałacu Tarnowskich, w Panoramie w Restauracji.
W lokalu Zacisze byłam tam gościem w świeta na chrzcinach gdzie było 16 osob .Fajna sala,jedzenie bardzo dobre.Warto.Polecam.
tak, w apropos był obiad 2 daniowy, sałatki i inne przystawki, do mnie należało zaopatrzenie w tort i oczywiście alkohol .
restauracja Markiza polecam:)
na hubalczyków tam organizuja imprezy i na mala liczbe os
Lokal Zacisze - polecam, fajna sala i dobre jedzenie, ok 60zł/osobę (w cenie obiad, przekąski, ciasto, kawa, herbata, napoje) lub można się dogadać co do ceny
może by tak właściciele Zacisza zaczeli reklamowac swój lokal poza forum. Bo my tu juz mamy dosyć Zacisza i wątków z nim związanych !!!
miałam chrzciny w czerwcu w smykowie w gościnie, tam jest druga mniejsza sala i jeśli ta sala jest wolna, to nie ma problemu na ile osób, ja miałam 27 gości i wszyscy dziękowali mi za tak piękne przyjęcie, ja też byłam zadowolona bo spodziewałam się dużo większych kosztów, piękna okolica, nie wiem jak w zimie, nie byłam
w apropos na gorze robilam chrzciny. Dwa lata temu płaciłam 80 zł od osoby bez ciast i alkoholu. Byly 3 dania gorace, przystawki, lody, napoje. Nic nie brakowało...
Polecam restauracje na Ogrodach obecne Platinium. Mają tam na dole 3 sale gdzie można zrobić chrzciny lub inną imprezę