Tak jak w temacie. Mam wielki problem z kupnem butów dla siebie. Noszę rozmiar 34-35 (zależy jaka rozmiarówka) Na ogół udaje mi się znaleźć coś w CCC i nigdzie indziej. Pomóżcie! Może są jakieś osiedlowe, prywatne sklepiki o których nie wiem.
Znam już sklepy w wązkiej uliczce, ryłko, koral, nad biedronką - tam wszystko jest za duże:( wszelkie 36 odpadają
Pomocy!!!!
moge ci sprzedac z kolekcji damskiej adidasy w sobote w rozm 35?
Mam do sprzedania półbuty na na szpilce roz 35(małe)
Taka mala rozmiarowke butow mozna kupic w deichmanie i tak jak mowisz w ccc
niestety muszę Cię zmartwić,w Ostrowcu nie kupisz.Mam ten sam problem i tylko w większych miastach w sklepach z obuwiem włoskim lub hiszpańskim udaje mi się kupić czółenka lub letnie sandałki /jak trafię to kupuję kilka par na zapas/.
Akurat z butami sportowymi nie mam dużego problemu. Na allegro zawsze coś znajdę. Wiadomo adidasy nie muszą być tak super dopasowane jak półbuty czy sandałki.
Gość z 16:39 nigdy nie spotkałam w deichmanie butów rozm 35, najlmiejsze 36 (dużo na mnie za duże). Czyżby coś się zmieniło?
Na pudełkach w Deichmannie czasami jest napisane XS tam są małe rozmiary - 35. Czasem warto popatrzeć.
na rynku, koło nowej lodziarni
Ile wzrostu ma kobieta z tak mala stopa?
163cm. Dlaczego pytasz? Z ubraniami nie mam problemu. Budowe mam proporcjonalną;-)
163cm. Dlaczego takie pytanie? Na górze jestem proporcjonalna:) nie mam problemów z ubraniami.
W deichmanie sa buty oznaczone xs a to jest 35