Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Gdzie w Ostrowcu zapisać 11-letnią córkę na gimnastykę?

Ilość postów: 16 | Odsłon: 2080 | Najnowszy post
  • Gdzie w Ostrowcu zapisać 11-letnią córkę na gimnastykę?

Gdzie zapisać 11-letnią córkę na gimnastykę?Mam dylemat gdzie zapisać utalentowaną córkę.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Gdzie w Ostrowcu zapisać 11-letnią córkę na gimnastykę?

Może do black&wbite ? Moja córka chodzi i robi ogromne postępy.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Proponuje Jazzmin Dance Group 732 720 780 p.Justyna Jedlikowska

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Zgadzam się !

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Gdzie w Ostrowcu zapisać 11-letnią córkę na gimnastykę?

Jazzmin dance studio znajomej corka chodzi i sa bardzo zadowoleni. Wejdx na ich strone i zbacz ile medali te dzieciaki zdobywaja. Wystepuja na kazdych wiekszych imprezach w ostrowcu jako suport. Na kszo uswietniaja kazdy mecz.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Black&white było dobre, poki miał dobrych trenerów, teraz tatuś tylko córką się zajmuje i jej osiągnięciami. Nie polecam.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja uważam że trenerzy są super i poświęcają uwagę wszystkim.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

chyba ktoś pomylil dyscypliny, ojciec oli trenuje tylko jej sylwetke, treningi gimnastyczne odbywa z innymi trenerami

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Z całą stanowczością i choć jednocześnie przykrością tłumaczę niewtajemniczonym i krytykującym nasz klub szarlatanom. Otóż w klubie "BLACK & WHITE" profesjonalna kadra szkoleniowa trenerów i instruktorów stanowi 6 osób. Jeśli chodzi o moją wspomnianą osobę, że zajmuję się tylko córką Aleksandra to zupełnie się z tym oszczerstwem nie zgadzam. Owszem moje wykształcenie ogranicza się bardziej do przygotowania sylwetki w kulturystyce i fitness, co przejawia się wieloma sukcesami sportowymi naszych zawodników w imprezach rangi ogólnopolskiej czy międzynarodowej. Pod moim.bezpośrednim nadzorem jest w tej chwili łączna grupa juniorów i seniorów, którzy tylko tej wiosny przywieźli ponad 50 medali z zawodów ogólnopolskich oraz 8 medali z imprez międzynarodowych

Dla ścisłości posiadam dyplomy I klasy w fitness oraz kulturystyce, a moja ponad dwudziestolecie doświadczenie w treningu siłowym, dietetycy sportowej czy suplementacji, treningu przygotowania fizycznego czy motorycznego mam możliwość współpracy z najlepszymi zawodniczkami i zawodnikami innych PZB czy PZPC. Praca na AWF WARSZAWA to również zaszczyt i mobilizacja. Każdy kto zgłosi się do klubu"BLACK & WHITE" ma prawo przyjść po moją opiekę. Natomiast jeśli chodzi o sekcje fitness gimnastycznego dzieci to nasze świetnie przygotowane trenerki z licencjami PZKFITS oraz IFBBsą jedynymi profesjonalistami w dziedzinie prowadzenie zajęć dla dzieci w fitness gimnastycznym. O ich klasie świadczyć może fakt, że z roku na rok ilość dzieciaków wzrasta. Od 1 września zaczynamy nowy sezon, w którym uczestniczyć będzie rekordowa ilość 180. Więcej nie jesteśmy w stanie zorganizować, a zajęcia prowadzone są w 15-20 osobowych grupach. Co do startów w zawodach sportowych to tylko i wyłącznie UKS "BLACK & WHITE" może wystawiać dzieciaki w oficjalnym współzawodnictwie sportowym organizowanym przez Polski Związek Kulturystyki i Fitness oraz IFBB. Wystarczy poczytać prawo sportowe... My szarlatanom mówimy stop, a osobom nie znającym tematu o nie zabieranie głosu. Notabene Aleksandra Kępa była jedyną reprezentantką Polski z naszego miasta na Igrzyska Europejskie w Baku. Została również Uczniem Roku. "Cudze chwalicie, swego nie znacie... Szkoda

..

Gość_Trener-BW
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

chyba dobry wybór

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Tylko Black&White, choć maja takie obłożenie, ze nie wiem, czy sa jeszcze miejsca i to est właśnie najlepszy dowód na to, jacy są dobrzy w tym, co robią. To profesjonaliści, którym w tym mieście inni "trenerzy" mogą jedynie zaparzać kawę;) A ze ojciec Oli zajmuje się także Olą to chyba oczywiste-przecież to jego córka!!!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Już zapisałam córkę i dziękuję za opinie.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Od jakiego wieku można zapisać dziewczynkę na gimnastykę do Black&White?

Gość_Magda
          Zgłoś
          Odpowiedz

Chyba do 4-5 lat

Gość_Gimnastyczka
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ktoś może dać namiary na ten klub?? Czy są jeszcze zapisy?? Jaki jest koszt zajęć???

Gość_Ola
              Zgłoś
              Odpowiedz

Z tego co wiem miejsc nie ma .dzieci bardzo chętnie tam chodzą i nie rezygnują.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę