Witam.Gdzie w Ostrowcu mozna szybko i w miare tanio założyć gaz w astrze 1 bez sekwencji?
i co nikt nie wie?
Na ulicy Kilińskiego jest firma zaraz za MALPOLEM-(prawdopodobnie i tu montuja instalacje)obok hurtowni elektrycznej ELEKTROSPARK nazywa się prawdopodobnie BESTKAR zapytaj tam
Czyli chcesz instalke II generacji, taka to ci chyba wszędzie założą, do Asterki 8V chyba najlepsza opcja
Blisko Ostrowca w Nietulisku chyba najtaniej
daj spokój...
a nie znacie cen tak pirazy drzwi?
zakładałem ze 3 lata temu w asterce u gościa w Milkowie coś kolo 1600zl działa do tej pory bez zarzutu
za 1600 to można 3 szt teraz założyć..w Kunowie jest gość-szpec gazownik i elektronik aż miło jak się do niego podjedzie i stawia diagnozę usterki bez naciągania...szukać Marcina
a dokladnie gdzie w kunowie?
kup odemnie taka astre f z gazem. Sprzedam ci ja w cenie instalacji sekwencyjnej. Biala sedan 1995 1.6 101KM :)
daj namiar na tego kowala co mi instalke za 500 zeta założy
załoze tanio instalacje gazową zwykła i sekwencja nowa lub uzywka z papierami homologacja 881566641
kolego ja zakładałem instalacje 4 lata temu u Krzyśka Barana na Kilińskiego 59 w BMW E39 2.8 Jak narazie odpukać wszystko śmiga zmieniam tylko filtry więc myśle że można śmiało do niego robi te gazy chyba ze 20 lat