Tak jak w tytule. Kiedyś widziałam taką pościel w tesco ale dziś byłam i nie ma;/ A potrzebna mi na jutro jako prezent. Mały jubilat będzie zawiedzony:(
P.S. Jakie są ceny? Mam nadzieje że zmieszczę się w stówce...
bazar ?
na allegro jest takich dużo ,szkoda że nie pomyślałaś wcześniej,bo w Ocu ciężko znaleźć a jak jest to drogo bardzo,też mam wielbiciela aut
Ja kupowalam i tam jest njwiekszy wybor na wprost urzedu skarbowego tam sa takie pasarze pod blokami i tam jest tylko sklep z posciela duzy wybor i ceny najtansze .Ja zaplacilam za ta mniejsza 65zl.a te wieksze rozmiary byly chyba po 90zl.kupisz tez w Jisku w na galeri sa od 100do 120zl.jest jeszcze ladnie zapakowana w pudelku w eklerku tez 100zl.
na wprost Skarbowego nie ma sklepu wymienionego przez gościa-mama.Czego ludzi wprowadzasz w błąd
Ta w eklerku jest ładnie zapakowana na prezet najbardziej pasuje ,jak wchodzisz do eklerka w bramke to odrazu w prawo skrecaj i przy bocznej ścianie na samej górze w podełku na wystawie.:-)
Ślicznie dziękuje:) Jestem uratowana!
Jakby tam nie było,to jest jeszcze w pasażu na Ogrodach blisko świateł od Baltowskiej,w tym sklepie znajduje się także oświetlenie.
niestety w Ostrym nie bardzo, chyba że w dziecięcych sklepach, a jak nie to Kielce
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=Po%C5%9Bciel+Auta&offer_type=0&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=13&distance=1&postcode=&city=&listing_sel=2&listing_interval=7&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E
Jest, tam jest sklep elektroniczny,lewiatan,mieszkasz tam i nie wiesz mieszkancu z Ogrodow! Ja nie jestem z Ostrowca i nie znam ulic zeby to lepiej wytlumaczyc.
przy księgarni, zgadza się.