Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Gdzie w Ostrowcu kupię pościel dziecięcą 160x200 z bohaterami filmu "Auta"?

Ilość postów: 11 | Odsłon: 911 | Najnowszy post
  • Gdzie w Ostrowcu kupię pościel dziecięcą 160x200 z bohaterami filmu "Auta"?

Tak jak w tytule. Kiedyś widziałam taką pościel w tesco ale dziś byłam i nie ma;/ A potrzebna mi na jutro jako prezent. Mały jubilat będzie zawiedzony:(

P.S. Jakie są ceny? Mam nadzieje że zmieszczę się w stówce...

Gość_ciotka Ewka
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Gdzie w Ostrowcu kupię pościel dziecięcą 160x200 z bohaterami filmu "Auta"?

bazar ?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Gdzie w Ostrowcu kupię pościel dziecięcą 160x200 z bohaterami filmu "Auta"?

na allegro jest takich dużo ,szkoda że nie pomyślałaś wcześniej,bo w Ocu ciężko znaleźć a jak jest to drogo bardzo,też mam wielbiciela aut

Gość_ona
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Gdzie w Ostrowcu kupię pościel dziecięcą 160x200 z bohaterami filmu "Auta"?

Ja kupowalam i tam jest njwiekszy wybor na wprost urzedu skarbowego tam sa takie pasarze pod blokami i tam jest tylko sklep z posciela duzy wybor i ceny najtansze .Ja zaplacilam za ta mniejsza 65zl.a te wieksze rozmiary byly chyba po 90zl.kupisz tez w Jisku w na galeri sa od 100do 120zl.jest jeszcze ladnie zapakowana w pudelku w eklerku tez 100zl.

Gość_mama
        Zgłoś
        Odpowiedz

na wprost Skarbowego nie ma sklepu wymienionego przez gościa-mama.Czego ludzi wprowadzasz w błąd

Gość_mieszaniec Ogrodów
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Gdzie w Ostrowcu kupię pościel dziecięcą 160x200 z bohaterami filmu "Auta"?

Ta w eklerku jest ładnie zapakowana na prezet najbardziej pasuje ,jak wchodzisz do eklerka w bramke to odrazu w prawo skrecaj i przy bocznej ścianie na samej górze w podełku na wystawie.:-)

Gość_mama
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ślicznie dziękuje:) Jestem uratowana!

Gość_ciotka Ewka
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jakby tam nie było,to jest jeszcze w pasażu na Ogrodach blisko świateł od Baltowskiej,w tym sklepie znajduje się także oświetlenie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

niestety w Ostrym nie bardzo, chyba że w dziecięcych sklepach, a jak nie to Kielce

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=Po%C5%9Bciel+Auta&offer_type=0&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=13&distance=1&postcode=&city=&listing_sel=2&listing_interval=7&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jest, tam jest sklep elektroniczny,lewiatan,mieszkasz tam i nie wiesz mieszkancu z Ogrodow! Ja nie jestem z Ostrowca i nie znam ulic zeby to lepiej wytlumaczyc.

Gość_mama
        Zgłoś
        Odpowiedz

przy księgarni, zgadza się.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -