Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Gdzie w Ostrowcu kupię buty - rozmiar 35 i mniejsze? Pomocy!

Ilość postów: 17 | Odsłon: 1819 | Najnowszy post
  • Gdzie w Ostrowcu kupię buty - rozmiar 35 i mniejsze? Pomocy!

Tak jak w temacie?

Wiem napewo że są w CCC ale gdzie jeszcze?

Gość_mała stopa:(
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Gdzie w Ostrowcu kupię buty - rozmiar 35 i mniejsze? Pomocy!

W sklepach z artykułami dziecięcymi

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja też mam rozmiar 35 i jeszcze na dodatek uwielbiam wysokie obcasy. Mam często problem z kupieniem fajnych butów. W Ostrowcu faktycznie CCC , czasem się trafi coś w sklepie Bert na Rynku (choć tam fasony raczej jak dla starych ciotek) , nieraz można coś upolować w sklepie Koral w hali targowej na Polnej (naprzeciw Lidla) . A tak naprawdę pozostają większe miasta i buty Kazar , Baldowski , Venezia , Via Roma , Aldo - mają rozmiary od 35 i fajne fasony. Albo sklepy internetowe - ja wypróbowałam e- obuwie i butyk.pl - mimo obaw zakupy się udały (można zwrócić zamówiony towar w ciągu 2 tyg). Buty mniejsze niż 35 z tego co wiem robi Ryłko .

A tak w ogóle mam lekkiego fioła na punkcie butów , mam ich wiele par , niektóre założone dosłownie tylko raz i zamierzam wystawić niektóre z nich na allegro , w tym np. zupełnie nie noszone zamszowe szare szpilki rozmiar 34 . Jeśli jesteś zainteresowana to podaj maila .

Gość_Iska
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Gdzie w Ostrowcu kupię buty - rozmiar 35 i mniejsze? Pomocy!

serio masz taka mala stopke? kocham zgrabne male stópki <333

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

rozmiary 36-38 to najpiękniejsze stopki u kobiet, oczywiście jak jeszcze zadbane ;)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

wiadomo, ze zadbane, nie ma nic bardziej pociagajacego mmmm

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

deichmann

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

pierwsze słysze żeby w deichmanie były buty rozmair 35... ale moze się myle.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Zdarza się ale baaardzo rzadko

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

na dziecięcym chyba:)

Gość_gg
          Zgłoś
          Odpowiedz

A mnie brakuje połówek :-( 39 za małe, a 40 leci z nogi......... do tego za szerokie bo mam wąskie stopy :-( Kupienie butów to dla mnie tragedia. Szczególnie letnich....... Chciałam ładne czarne butki na lekkim obcasiku bez palców do sukienki- i sukienkę mam a butów nie. I tak chyba niestety zostanie.....

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

W Deichmanie widziałam czarne szpilki w rozmiarze 35 bo sama je mierzyłam.

Gość_Inez
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jest jeszcze kwestia czy to faktycznie ROZMIAR 35 czy tylko but z napisem 35. Też mam ten problem i na oko potrafię ocenić czy but 35 nie będzie za duży. Są pojedyncze pary w CCC, trzeba utrafić. Zazdroszczę paniom z normalnym rozmiarem nogi. Mogą wybierać i grymasić. Ja muszę brać to co jest i cieszyć się, że w ogóle jest 35. W Deichmanie nigdy nie spotkałam 35. Dziecięce są dobre jako klapki ale czasem jest potrzebny obcas i wtedy klops

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

mam kilka par butow w rozmiarze 35 raz zalozone koturny moge odsprzedac cena do uzgodnienia

'

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

daj namiary

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Też tak mam. 39 rozmiar to 25,5cm a rozmiar 40 to 26cm. Na allegro spotykam 25,7cm które są idealne właśnie.

Gość_Gościówa
              Zgłoś
              Odpowiedz

Duży i fajny wybór mają butów na Kościelnej poniżej big stara. Obsługą naprawdę jestem mile zaskoczona rzadko się zdarza by sprzedawca tak podchodził z pasją. Kupiłam tam już tam kilka par i naprawdę jestem zadowolona.

Gość_Krzstzna
                Zgłoś
                Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -