Tak jak w temacie?
Wiem napewo że są w CCC ale gdzie jeszcze?
W sklepach z artykułami dziecięcymi
Ja też mam rozmiar 35 i jeszcze na dodatek uwielbiam wysokie obcasy. Mam często problem z kupieniem fajnych butów. W Ostrowcu faktycznie CCC , czasem się trafi coś w sklepie Bert na Rynku (choć tam fasony raczej jak dla starych ciotek) , nieraz można coś upolować w sklepie Koral w hali targowej na Polnej (naprzeciw Lidla) . A tak naprawdę pozostają większe miasta i buty Kazar , Baldowski , Venezia , Via Roma , Aldo - mają rozmiary od 35 i fajne fasony. Albo sklepy internetowe - ja wypróbowałam e- obuwie i butyk.pl - mimo obaw zakupy się udały (można zwrócić zamówiony towar w ciągu 2 tyg). Buty mniejsze niż 35 z tego co wiem robi Ryłko .
A tak w ogóle mam lekkiego fioła na punkcie butów , mam ich wiele par , niektóre założone dosłownie tylko raz i zamierzam wystawić niektóre z nich na allegro , w tym np. zupełnie nie noszone zamszowe szare szpilki rozmiar 34 . Jeśli jesteś zainteresowana to podaj maila .
serio masz taka mala stopke? kocham zgrabne male stópki <333
rozmiary 36-38 to najpiękniejsze stopki u kobiet, oczywiście jak jeszcze zadbane ;)
wiadomo, ze zadbane, nie ma nic bardziej pociagajacego mmmm
deichmann
pierwsze słysze żeby w deichmanie były buty rozmair 35... ale moze się myle.
Zdarza się ale baaardzo rzadko
na dziecięcym chyba:)
A mnie brakuje połówek :-( 39 za małe, a 40 leci z nogi......... do tego za szerokie bo mam wąskie stopy :-( Kupienie butów to dla mnie tragedia. Szczególnie letnich....... Chciałam ładne czarne butki na lekkim obcasiku bez palców do sukienki- i sukienkę mam a butów nie. I tak chyba niestety zostanie.....
W Deichmanie widziałam czarne szpilki w rozmiarze 35 bo sama je mierzyłam.
Jest jeszcze kwestia czy to faktycznie ROZMIAR 35 czy tylko but z napisem 35. Też mam ten problem i na oko potrafię ocenić czy but 35 nie będzie za duży. Są pojedyncze pary w CCC, trzeba utrafić. Zazdroszczę paniom z normalnym rozmiarem nogi. Mogą wybierać i grymasić. Ja muszę brać to co jest i cieszyć się, że w ogóle jest 35. W Deichmanie nigdy nie spotkałam 35. Dziecięce są dobre jako klapki ale czasem jest potrzebny obcas i wtedy klops
mam kilka par butow w rozmiarze 35 raz zalozone koturny moge odsprzedac cena do uzgodnienia
'
Też tak mam. 39 rozmiar to 25,5cm a rozmiar 40 to 26cm. Na allegro spotykam 25,7cm które są idealne właśnie.
Duży i fajny wybór mają butów na Kościelnej poniżej big stara. Obsługą naprawdę jestem mile zaskoczona rzadko się zdarza by sprzedawca tak podchodził z pasją. Kupiłam tam już tam kilka par i naprawdę jestem zadowolona.