Mam 57 lat i jestem schorowana wdową gdzie moge iśc do pracy,żeby dorobić do kwoty 926 zlotych i mieć pieniądze na lekarstwa?Mogę sprzątać, opiekować się dziećmi i osobami starszymi. Szukam pracy i nic nie ma dla takich starych bab.
Zadane było już to pytanie i jest odpowiedź - na Leclerc na drzwiach wejściowych od strony kantoru jest ogłoszenie o pracy.
Znasz język niemiecki? Wyjedź za granicę. Do opieki. Dorobisz sporo,bo tutaj to młodzi pracy nie mają.
nie rozumiem. była nauczycielko skąd masz te 926zł w tym wieku? przecież do 67 pracujemy, a jakbyś byla schorowana to nie szukałabyś pracy jako sprzątaczka czy opiekunka do dzieci tym bardziej. nie chciałabym aby moim dzieckiem opiekowała się "schorowana osoba".
A gdzie jest napisane że nauczycielka??????? Ja widzę że 57letnią zchorowana wdowa
w podpisie jest "była nauczycielka"; w tesco można się przyjąć, szukają do pracy na działy w okresie listopad-grudzień, oraz na wykładanie towaru
Chora, niby sie do pracy nie nadaje, a pracy szuka? Wlasnie takie osoby blokuja miejsca pracy mlodym ludziom. I w takich przypadkach powinni zabierac swiadczenia.
A Ty gościu, czytaj prase typu Gazeta Prawna czy Monitor Polski to poszerzysz sobie świadomość , którą reprezentujesz. Czy Money na w.p. Może wtedy jest szansa, ze do Ciebie dotrze informacja, że teraz na 1 emeryta pracuje 3 osoby pracujące. A co do zabierania świadczeń o tym decydują przepisy. Ludzie niepełnosprawni pracuja i też wg Ciebie zabierają młodym prace?
Szukają niby wszędzie bo wiszą ogłoszenia tylko nie wiem po co bo jak przyjdzie do konkretnej rozmowy to okazuje się, że w zasadzie to już kogoś mają.