Witam gdzie teraz mozna spotkac kto jest samotny i szuka drugiej polowy. Czy sa takie miejsca gdzie wychodzicie. Czy wogole wychodzicie.
Myślę, że wszędzie chodzą. Nie ma jednego takiego miejsca. Każdy chodzi tam gdzie lubi ;) Kino, kawiarnia, pizzeria, dyskoteka.. Trzeba próbować, a może znajdziesz drugą połówkę. Powodzenia! ;)
ja jestem bardzo samotna ale po 40 byłam kilka razy w werandzie ale tam same pary
Wszystkim szukającym swojej drugiej połówki poleca się odwiedzenie sklepów monopolowych :) To tak żartem.
Ja też jestem samotna.... Szukam faceta po 30 - odpowiedzialnego i szczerego! Znajdzie sie taki? :)
Więc się odezwij, również samotność mi dokucza... a tu już 30+
Ja jestem taki tylko teraz sie boje wszystkiego :)
Bylem ostatnio dwa razy w "Labiryncie". siedza dziewczyny bez facetow przy stolikach, rozgladaja sie ukradkiem, wloski poprawiaja, ale nie wiem, co to moze oznaczac ;)
Nie wiesz co znaczy jak dziewczyny siedzą dziewczyny przy stoliku, rozglądają się i poprawiają włoski? :) Próbują zwrócić na siebie uwagę żeby ktoś się zainteresował.
poprawiac włoski itd itp dziewczyny tez powinny pierwsze przejac incjatywe w podrywie dlaczego goscie tylko proste podoba mi sie ktos uderzam do niego niej a nie czekac az do smierci kto probuje ten ma a nie czekac az druga strona zrobi ten pierwszy krok dziewczyny do dziela a nie wloski poprawiac podoba ci sie koles podejdz zacznij gadke proste
szukam kobitki do pogadania spedzenia czasu zabicia nudy i rutyny znajdzie sie jakas ? gg 52709331 napisz odpowiem
mxm...czego się boisz?
Na pewno nie tam gdzie chodzą 18+ :) A tak na serio to nie bardzo są u nas miejsca gdzie można iść mając 30+ żeby nie czuć się "staro". Ja ze znajomymi chodzę do kina, do Nic Nowego, Perspektyw, od przypadku do Platinium. Ciężko wskazać jakieś konkretnie miejsce gdzie zwykle bywamy, bo bywamy w różnych żeby nie popaść w monotonię rutynę.
Ja mam 30 i nie ma miejsca, żeby czuć się staro! Bez przesady! Trzeba być młodym duchem ;) W Ostrowcu przecież sporo jest miejsc gdzie można pójść, czy pojechać. Wieczorami kino. restauracja (Nic Nowego, A'propo's, Midori...), dyskoteka Platinium (dużo osób po 30-stce bawi się na dole, ale na górę również wpadną), kawiarnie (w galerii, czy Rocco (?) na Polnej). W dzień można iść na jakieś ciacho, można pojechać nad wodę ;), do Bałtowa.. czytać książki na ławce.. Można wszystko, a spotkać można kogoś w najmniej nieoczekiwanym miejscu, np w kolejce do lekarza, bibliotece, czy w sklepie ;)