Gdzie w Ostrowcu atrakcyjne miejsce na 11 urodziny chłopca??
zamów w Pałacyku Tarnowskich lub Panoramie, RED tyle knajp
Dla 11-latka nie mało atrakcyjna będzie uroczystość w lokalu, a liczy się bardziej fajny prezent, którym będzie mógł się pochwalić przed znajomymi. Może jakaś wycieczka do parku rozrywki np. Energylandia? A jak nie to dobre prezenty i przyjęcie z kolegami/koleżankami w domu. Nie ma sensu robić imprezy w lokalu dla tak młodych osób.
Chodziło bardziej o jakiś park linowy lub paintball - może ktoś coś robił i wie... a nie panorama czy Red
Fajny park linowy jest w Skarbce za Baltowem.Tras jest kilka w zależności od wzrostu o różnym stopniu trudności.My już z córką byliśmy 4 razy chętnie tam wraca.Ewentualnie mój znajomy organizuje urodziny dzieciakom w lokalu na Stawkach.Też jest u nich super zabawa.ILANDO się nazywa mają stronę internetową
Jest w Ostrowcu paintball.Organizuje go mój znajomy Paweł.Firma SKETCH.Trzeba sobie ma necie zobaczyć.Dla takich 11-letnich dzieciaków też organizują super zabawę
kręgielnia w starachowicach. Można umówić się z jakimś drugim rodzicem i zawieść na dwa samochody. Swietna zabawa. Są tanie środy i za wynajęcie toru na godzinę 15 zł. Polecam.
Nie napisałam najważniejszego. Osiem osób moze bawić się jednocześnie.