:) To jest właśnie jeden z niewielu momentów kiedy SSAcze mogą tryumfować. Ale niestety dla wĄS takie momenty zdarzają się niezmiernie rzadko. Dopiero 4 raz w ciągu 2 lat.
Niestety nasi piłkarze przegrywają mecz z jędrzejowskim Naprzodem 0:2. Przy tej okazji trzeba napisać, że to dopiero PIERWSZA porażka naszych piłkarzy na stadionie przy Świętokrzyskiej 11 w ciągu ostatnich 2 lat. Nic się nie stało, gramy dalej! Awans możemy uzyskać już w środę. W Kajetanowie podejmujemy tamtejszą Lubrzankę. Każda zdobycz punktowa premiuje nas do wyższej klasy rozgrywkowej... a także nawet porażka jedną bramką :) . Zbiórka na ten mecz zaplanowana jest na 14:30. Jedziemy własnymi środkami transportu.
No niestety nie udało się! Powiem tak awans jest prawie pewny ale dalej tym składem nie pociągniemy! Rafał to szalony motywator, gdyby nie on ta drużyna by napewno nie awansowała! ( jeden z niezłych trenerów powiedział, że on z tą drużyną by nie awansował) Najgorsze jest to , że Rafał ponoć myśli, że tym składem bez większych wzmocnień spokojnie poradzimy sobie w III lidze? Dzisiaj siedziałem obok działaczy z Jędrzejowa, którzy mówili, że jesteśmy słabi i w III lidze nie mamy czego szukać, ja tłumaczyłem, że to tylko ten mecz i takie tam, a oni, że nie chodzi o mecz tylko o zawodników. To poprostu młodzi i wybiegani chłopcy,którzy wybiegali nam tą III ligę! I tak jak oglądam mecze od 20 lat to niestety się z tym zgadzam, że na III ligę to może nie wystarczyć? Trzymam kciuki za chłopaków w Kajetanowie! i życzę Prezesowi konkretnych wzmocnień!