gdzie w ostrowcu mozna z dziewczyna spedzic sylwestra? np apropos,weranda.co jeszcze i jakie ceny
macie jakieś sprawdzone kwatery na sylwka w Zakopanem?
Swojsko,na ulicy, pod płotem sąsiadów (żeby was widzieli),z butelką szampana,pitym z gwinta i plotkować o wszystkich,my uwielbiamy takiego Sylwestra z mężem i innymi sąsiadami,przy okazji parę racy można strzelić,dlaczego nie...
Informuję wszystkich zainteresowanych Sylwestrem pod moim ogrodzeniem,że już wszystkie loże pod płotem zajęte,miejscówki wykupione od miesiąca i wolnych miejsc brak.
Polecam szukać w bardziej oddalonych rewirach okołopłotnych
Uśmiałem się do rozpuku
pozdrawiam świątecznie,aby do Sylwestra
Szukam w cieplejszym miejscu i z miejscem siedzącym :-)
Hartuj się dziewczyno,jak inni,idą ciężkie czasy dla wszystkich.
A czy ty wiesz jaki romantyczny może być Sylwester pod gwiazdami, przy moim ogrodzeniu ?
Brak wolnych miejsc i rezerwacja przez moich stałych od lat klientów, świadczy o tym, droga baby.
polecam restaurację Żmigród w Opatowie, ja tam spędzam sylwestra od dwóch lat i zawsze jesteśmy zadowoleni. Jedyny mankament to troche daleko ale cena przystępna i smacznie :-)
Pani Basiu,czy możemy nazwać Sylwester pod Pani ogrodzeniem,"Zaklęte rewiry 2013" ?,
Mamy zamiar nakręcić krótki filmik z tej imprezy i umieścić jak zwykle
na YouTube.
Wspaniałe miejsce,odpowiednia sceneria do filmu,cudowny nastrój sylwestrowej nocy, gwiazdy na niebie i te liczne pary uczestniczące w tym spektaklu,mamy nadzieję, że również tańczące :)
Zanosi się na wspaniały filmik,z humorem i radością,jak wszystkie filmy z Pani udziałem Pani Basiu.
Przyniesiemy coś wysokoprocentowego oczywiście,
pozdrawiamy Sylwestrowo ekipa
Kiedy będzie można obejrzeć film w internecie ? Lubimy z rodziną się pośmiać,nawet z tak plebejskiego humoru.