Jacentów Kameleon polecam. Jest tam cudownie i bajecznie.
Jedzonko palce lizać
a czy był ktoś z was w hotelu RED na sylwka? Jakie ceny, jakie jedzenie???
My idziemy do Bałtowa do Zajazdu Pod Jarem, 370zł za pare, 5 dań ciepłych, 1/2litra na pare, dowóz do Ostrowca gratis,fajerwerki i podobno dobre jedzenie i kapela na żywo.W Redzie jest po 450zł, 4 dania i pól litra na pare.
Tak to jest wybredne gościu 15:15. Tak się składa że disco polo to podstawa każdej zabawy i większość ludzi nie wyobraża sobie balu bez tego typu muzyki. Organizacja imprezy dla mniejszości jest nieopłacalna. Tak więc, jeśli nie lubisz disco polo to proponuję Sylwester z Polsatem ;)
No my też idziemy do zajazdu pod jarem w Bałtowie byliśmy rok temu na andrzejkach bylo bardzo dobre jedzonko ludzie fajni brawa dla pani ktora wymyśliła i poprowadziła zabawy świetny klimat nie mogliśmy być na sylwestrze wiec w tym roku napewno bedziemy z cala paczka warto i transport do Ostrowca jest
You&Me -dawne Novum, andrzejki były super
My może do Magnolii, mamy 33-40 lat, 4 pary
cipu cipu cipuleńka , cipu cipu cipu cia
Zapraszam do montrealu! tu spedzicie,wspanialego sylwestra! Gwarantuje wikt i opierunek!! Stanislaw. tel. 5149157342
Komu dasz?
Ja też chcę na te łóżko masz miejsce dla mnie?
A ja słyszałam reklamę na bazarze Zajazd pod Jarem, widziałam ten zajazd przejeżdżając, ale nigdy w środku nie byłam. Warto tam iść? Był ktoś?