np tańce w ubiegłym roku i w poprzednich też dużo kosztowały i to co miesiąc i nie wszystkich rodziców było stać a teraz nawet złotówki nie płacimy itp
moje dzieci rownież zostały są baardzo zadowolone, super panie bardzo miłe, dzieciaki zadowolone , jedzonko pyszne ,super zajecia dodatkowe i co najważniejsze tak cicho spokojnie i oby tak dalej to nasza szkola bedzie wizytówką dla miasta!!!
22:14 no to gratulacje. Skoro JUŻ po 2 dniach jest wszystko super, no to tylko zazdrościć;)
Tak działa wolny rynek, a nie jakiś twór pt: Karta Nauczyciela.
zgadzam się w stu procentach super jest w tej szkole póki co
kochani jeszcze nic straconego, przecież możecie dzieci zabrać z powrotem do 12 skoro jeszcze rok szkolny się w pełni nie zaczął
jeżeli tak fajnie,to bym dzieci przepisał do 12 z powrotem,jeszcze nie jest za póżno
To przepisujcie. 14 jest na Stawkach? Moje dziecko chodzi tam od roku, po przeprowadzce, niby nie narzeka, ale w tym roku jest jakiś koszmar, dzieciaków tam jest za dużo. Nie powiem, że małe klasy to wielki plus, bo jak nauczyciel marny to dzieciak niczego się nie nauczy. Wiem o czym mówię, bo moje dzieci chodziły do małej szkoły, gdzie było ich w klasie 13-15maks, ale nauczyciele byli tak marni, że później starsza zaległości nadrabiała rok, w szoku była jak zobaczyła co potrafią rówieśnicy z tych klas po 30osób. A w tej małej szkółce pasek zawsze, same piątki i listy gratulacyjne nam drukowali, 5 miała większość dzieciaków, a nauczyciele drzemali na lekcjach.
Zostawilal dwoje dzieci w 12tce. Dzis jedno wrocilobdo domu z płaczem... Dlatego ze jutro sie nie idzie do szkoly i ze nie zobaczy dwa dni swojej nowej pani a angielski dopiero w srode!!! Moze dopiero trzy dni,ale przez kilka lat wstecz moje dzieci nie wrocily raz tak szczesliwe ze szkoly!!! To byla najlepsza decyzja jaka moglismy podjac. Zostawcie swoje dzieci w 14tce. Bardzo nam odpowiadaja tak male klasy.pozdrawiam
Moj syn to samo, przeszczesliwy wraca ze szkoly. A ta dziewczyna to jakas torpeda, o niczym innym nie slysze w domu. Stare ksiazki powyjmowal,jakies slowniki i ang sie uczy, a trzy lata lezaly nietkniete :-) Po kole sportowym zadowolony jak nie wiem, nawet na kolo taneczne chodzi i uwieeeelbia, a ani wyczucia rytmu nie ma i dwie lewe nogi. Oby bylo tak dalej... Tez jestem zdania zeby dzieci ktore zostaly przepisane do 14tki,juz tam zostaly. Pasuja nam male klasy jak najbardziej.
OOO matko, jak dobrze ze nie przepisalismy dziecka do 14tki. ale bym teraz zalowala.
Wszystko okaze sie po roku. Utrzymanie budynku to pierwsze, a wyniki egzaminów 2. Miejmy nadzieję że dadzà radę, ale będzie cięźko. To prawda, ze nauczyciele chcąc przyciągnąć uczniów mogą zawyźac oceny. Oby tak nie bylo.
5 lat ich uczono a w rok nikt wszystkiego nie nadrobi jesli maja zaleglosci... ale nie mnie oceniac... moje dopiero za dwa lata wiec wtedy powiem czy przygotowane czy nie...
A no wlasnie, zaleglosci maja ogromne... Nauczyciele super sie wydaja ale w rok pewnie ciezko bedzie nadrobic spore zaleglosci... Wychowawczyni wymarzona, dyrekcja boska a kadra naucz.moze oprocz jednej osoby, na dzien dzisiejszy fantastyczna. oby to sie nie zmienilo.
jak zaległości ,to poprzedni nauczyciele nie uczyli?
Moze nie wszyscy...ale powiem ze uczyli jak uczyli...
Ja az nie ogarniam ze im sie chce za takie pieniadze tak starac,bo naprawde jestem w wielkim szoku po tych kilku tylko dniach. Dziecko nawet wstaje i zero marudzenia. Jeejku zeby tylko tak bylo caly czas. A myslalam nad 14tka do ostatniej chwili ale balam sie ze dojazd nie wypali a nie mam samoch.zeby dowozic i teraz bym miala problem skoro sa problemy z dowozem
Jestem zla na ta Szkole. Boje siebo bezpieczenstwo mojego dziecka. Za duzo tych dzieci w 14tce. Moze szkola fajna ale za duzo.