Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: Gdzie obiecany bus dla dzieci z PSP nr 12?

moje dzieci rownież zostały są baardzo zadowolone, super panie bardzo miłe, dzieciaki zadowolone , jedzonko pyszne ,super zajecia dodatkowe i co najważniejsze tak cicho spokojnie i oby tak dalej to nasza szkola bedzie wizytówką dla miasta!!!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Gdzie obiecany bus dla dzieci z PSP nr 12?

22:14 no to gratulacje. Skoro JUŻ po 2 dniach jest wszystko super, no to tylko zazdrościć;)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Tak działa wolny rynek, a nie jakiś twór pt: Karta Nauczyciela.

Gość_A-s
              Zgłoś
              Odpowiedz

zgadzam się w stu procentach super jest w tej szkole póki co

Gość_RODZIC
                Zgłoś
                Odpowiedz

kochani jeszcze nic straconego, przecież możecie dzieci zabrać z powrotem do 12 skoro jeszcze rok szkolny się w pełni nie zaczął

Gość_xyz
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

jeżeli tak fajnie,to bym dzieci przepisał do 12 z powrotem,jeszcze nie jest za póżno

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

To przepisujcie. 14 jest na Stawkach? Moje dziecko chodzi tam od roku, po przeprowadzce, niby nie narzeka, ale w tym roku jest jakiś koszmar, dzieciaków tam jest za dużo. Nie powiem, że małe klasy to wielki plus, bo jak nauczyciel marny to dzieciak niczego się nie nauczy. Wiem o czym mówię, bo moje dzieci chodziły do małej szkoły, gdzie było ich w klasie 13-15maks, ale nauczyciele byli tak marni, że później starsza zaległości nadrabiała rok, w szoku była jak zobaczyła co potrafią rówieśnicy z tych klas po 30osób. A w tej małej szkółce pasek zawsze, same piątki i listy gratulacyjne nam drukowali, 5 miała większość dzieciaków, a nauczyciele drzemali na lekcjach.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Zostawilal dwoje dzieci w 12tce. Dzis jedno wrocilobdo domu z płaczem... Dlatego ze jutro sie nie idzie do szkoly i ze nie zobaczy dwa dni swojej nowej pani a angielski dopiero w srode!!! Moze dopiero trzy dni,ale przez kilka lat wstecz moje dzieci nie wrocily raz tak szczesliwe ze szkoly!!! To byla najlepsza decyzja jaka moglismy podjac. Zostawcie swoje dzieci w 14tce. Bardzo nam odpowiadaja tak male klasy.pozdrawiam

Gość_rodzic
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Moj syn to samo, przeszczesliwy wraca ze szkoly. A ta dziewczyna to jakas torpeda, o niczym innym nie slysze w domu. Stare ksiazki powyjmowal,jakies slowniki i ang sie uczy, a trzy lata lezaly nietkniete :-) Po kole sportowym zadowolony jak nie wiem, nawet na kolo taneczne chodzi i uwieeeelbia, a ani wyczucia rytmu nie ma i dwie lewe nogi. Oby bylo tak dalej... Tez jestem zdania zeby dzieci ktore zostaly przepisane do 14tki,juz tam zostaly. Pasuja nam male klasy jak najbardziej.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 35

OOO matko, jak dobrze ze nie przepisalismy dziecka do 14tki. ale bym teraz zalowala.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Wszystko okaze sie po roku. Utrzymanie budynku to pierwsze, a wyniki egzaminów 2. Miejmy nadzieję że dadzà radę, ale będzie cięźko. To prawda, ze nauczyciele chcąc przyciągnąć uczniów mogą zawyźac oceny. Oby tak nie bylo.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

5 lat ich uczono a w rok nikt wszystkiego nie nadrobi jesli maja zaleglosci... ale nie mnie oceniac... moje dopiero za dwa lata wiec wtedy powiem czy przygotowane czy nie...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A no wlasnie, zaleglosci maja ogromne... Nauczyciele super sie wydaja ale w rok pewnie ciezko bedzie nadrobic spore zaleglosci... Wychowawczyni wymarzona, dyrekcja boska a kadra naucz.moze oprocz jednej osoby, na dzien dzisiejszy fantastyczna. oby to sie nie zmienilo.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

jak zaległości ,to poprzedni nauczyciele nie uczyli?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Moze nie wszyscy...ale powiem ze uczyli jak uczyli...

Gość_rodzic
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 37

Ja az nie ogarniam ze im sie chce za takie pieniadze tak starac,bo naprawde jestem w wielkim szoku po tych kilku tylko dniach. Dziecko nawet wstaje i zero marudzenia. Jeejku zeby tylko tak bylo caly czas. A myslalam nad 14tka do ostatniej chwili ale balam sie ze dojazd nie wypali a nie mam samoch.zeby dowozic i teraz bym miala problem skoro sa problemy z dowozem

Gość_mama
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jestem zla na ta Szkole. Boje siebo bezpieczenstwo mojego dziecka. Za duzo tych dzieci w 14tce. Moze szkola fajna ale za duzo.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
10 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -