Dzieci z Częstocic mają dojeżdżać do szkoły 4 na Polną
na pewno 2 września rusza transport
gminie na pewno nie będzie się opłacać wozić 20dzieci które przepisały do 14
xxxxxxx16.40; A z kąt taka mądrość??????
Z kątowni.
kochani jeszcze nic straconego, przecież możecie dzieci zabrać z powrotem do 12 skoro jeszcze rok szkolny się w pełni nie zaczął
17:05 a gdzie są darmowe? Pierwsze słyszę o takowych a dzieci chodzą do szkoły.
Zostawilal dwoje dzieci w 12tce. Dzis jedno wrocilobdo domu z płaczem... Dlatego ze jutro sie nie idzie do szkoly i ze nie zobaczy dwa dni swojej nowej pani a angielski dopiero w srode!!! Moze dopiero trzy dni,ale przez kilka lat wstecz moje dzieci nie wrocily raz tak szczesliwe ze szkoly!!! To byla najlepsza decyzja jaka moglismy podjac. Zostawcie swoje dzieci w 14tce. Bardzo nam odpowiadaja tak male klasy.pozdrawiam
Moj syn to samo, przeszczesliwy wraca ze szkoly. A ta dziewczyna to jakas torpeda, o niczym innym nie slysze w domu. Stare ksiazki powyjmowal,jakies slowniki i ang sie uczy, a trzy lata lezaly nietkniete :-) Po kole sportowym zadowolony jak nie wiem, nawet na kolo taneczne chodzi i uwieeeelbia, a ani wyczucia rytmu nie ma i dwie lewe nogi. Oby bylo tak dalej... Tez jestem zdania zeby dzieci ktore zostaly przepisane do 14tki,juz tam zostaly. Pasuja nam male klasy jak najbardziej.
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/34074/7073400-mem-powyborczy.jpeg a chuinka już pisze...
Czy to coś wyjątkowego, zeby o tym pisac
np tańce w ubiegłym roku i w poprzednich też dużo kosztowały i to co miesiąc i nie wszystkich rodziców było stać a teraz nawet złotówki nie płacimy itp
Sami nie wi4cie o co chodz, haos w tej rozmowoe
dobry,czyli stawiać same 5,dobry, to wymagać