Biję się w pierś źle doczytałem o jedzeniu :) Gdy przeczytałem o własnej kuchni, to pomyślałem, że coś bierzecie i z kraju. Ot myślenie stereotypowe, bo wielu Polaków tak robi, wiec od razu też tak pomyślałem.
Z jednym przewrotnie się nie do końca zgodzę, gościu z 17: 13 :) Jak porównałam krajobraz toskańskiej wsi, piękny niewątpliwie, z krajobrazem naszej polskiej wsi, choćby i tej najbliższej, świętokrzyskiej to z ręką na sercu - nasza ładniejsza, zwłaszcza teraz w maju, gdy wszystko kwitnie. Ale wyjeżdżać warto bo jakby nie było podróże kształcą.
Udanych wakacji wszystkim życzę :)
Najpierw to trzeba mieć za co wyjeżdżać, no i oczywiście czas, bo na umowie śmieciowej, nasi "pracodawcy" urlopu nie chcą dać :( . TaKaska sobie jeździ a ktoś na nią robi.
No właśnie chodzi o to, że ja nie lubię innych specjałów niż polska kuchnia. Dlatego dla mnie najlepsze wczasy są w kraju. Zagranica? Przereklamowana. Cóż, taki ze mnie typ - patriota ;)
Czy był ktoś z Was w Jarosławcu?Czy bardzo tam tłumy jak np.w Łebie czy Władku?Czy raczej spokojnie?Proszę o opinie osób,które już tam były.
Czy ktośbawiłsięw takie akcje: http://www.kolobrzeg-wedkarstwo.pl/ ? Da rae cośzłowić? I czy to są drogie rozrywki?
W Jarosławcu jest fajnie, niezbyt tłoczno. Polecam bardzo baseny w Jarosławcu jest przepięknie:)
Dzięki Bogu już 2014 może te wakacje zaplanować.
A ja, jako pracownik Biura Podróży powiem, że każdy wybiera to, co lubi, ale można wynaleźć świetne, zagraniczne wczasy za małe pieniądze. Mamy Klientów, którzy każdego roku wyjeżdżają na wczasy, na które czekają cały rok, bo wiedzą, że będzie super i nie wydają przy tym więcej niż 600 zł. na osobę. U nas znajdziecie oferty "na każdą kieszeń" I NIE MA BYĆ TO REKLAMA, tylko chcę uświadomić wszystkim niedowiarkom, że za granicę nie jeżdżą bogaci, lub (jak to ktoś nazwał) "żyjący na kredycie" ale każdy z nas. może spełnić swoje marzenia... Polska jest piękna, ale może warto czasem wypuścić się trochę dalej... Zapraszam wszystkich na stronę www.horyzont.ostrowiec.pl lub do biura przy ul. Rosłońskiego 2
Ja tam wolę spędzać wakacje w kraju. Mamy naprawdę dużo urokliwych miejsc.