Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Gdzie na wakacje w 2013 r.?

Ilość postów: 66 | Odsłon: 6157 | Najnowszy post
  • Gdzie na wakacje w 2013 r.?

zastanawiam się gdzie w tym roku polecieć z żoną na wakacje, egipt, tunezja, może coś innego?. co polecacie i z którym biurem podróży?

Gość_etyl
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Gdzie na wakacje w 2013 r.?

Po co jechać za granicę. Polska ma tyle miejsc że można co roku jeździć gdzie indziej. Ja zawsze każdemu polecam nasze GÓRY

Gość_Globtroter
      Zgłoś
      Odpowiedz

A ja nie polecam wczasów w Polsce w ogóle. Znajdujemy się w klimacie, którym tak na prawdę nigdy nie możemy być pewni pogody. Niezbyt fajne by były wczasy podczas których cały tydzień lał by deszcz. Drugim minusem są ceny. W cenie wczasów w Polsce zorganizowanych samemu można sobie ogarnąć przez biuro podróży bardzo przyzwoite wakacje za granicą. No i dodatkowo warto czasem wyrwać się z tej Polski i odpocząć od tego wszystkiego co w tym kraju się wyrabia.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Co to znaczy "ogarnąć wakacje"???

Ludzie, na Boga, piszcie po polsku bo nasza mowa jest piękna i bogata a tu co drugie zdanie "ogarnąć", "bynajmniej"i "dokładnie".

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Polecam zajrzeć do słownika języka polskiego. Tam są wyjaśnione wszystkie znaczenia tego słowa, także znaczenie w jakim zostało użyte w mojej poprzedniej wypowiedzi.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

Odp.: Gdzie na wakacje w 2013 r.?

tatry tatry tatry!!! co tam zagranica, syf brud i drogo.POLSKIE GÓRY!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Tylko Itaka albo Tui,tzn ja tylko te biura polecam.A gdzie,to zależy od tego co się lubi,jak leżeć na plaży czy nad basenem to tam gdzie słońce-Egipt,Tunezja,Teneryfa,Hiszpania,Grecja.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

A CZEGO TAM SZUKAC U NAS JEST SUPER PLACIC TYLE KASY no ale przed rodzina i znajomymi trzeba cos pokazac z wakacji:)))

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

tak jest szczera prawda dom na kredyt życie na kredycie ale trzeba sie pochwalic wstawić coś na fejsa ze jest spoko a wrzeczywistości bida piszczy i słoma w butach ale niech myślą że mam spoko

Gość_adler
          Zgłoś
          Odpowiedz

Mówisz o sobie adler?Nie mierz wszystkich swoją miarą :)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

nie swoją miarą mjierze tylko TWOJĄ!!!

Gość_adler
              Zgłoś
              Odpowiedz

No to masz pecha,bo ja nie świruję tylko dla znajomych,no jakim trzeba być idiotą,żeby jeździć na wczasy tylko po to,żeby pochwalić się przed znajomymi?Wybacz,ja do takich nie należę :) Na wakacje jeżdżę z rodziną i często przyjaciółmi,więc przed nimi akurat chwalić się nie muszę :) A konta na facebooku czy innych portalach nie posiadam i posiadać nie będę.To są chwile przyjemności dla mnie i moich bliskich,które na zawsze zostaną w moich wspomnieniach i nie czuję potrzeby,żeby prywatne zdjęcia wrzucać do sieci.Wiesz,chyba zbyt młody jeszcze jesteś,może kiedyś zaczniesz od siebie nim innych zaczniesz oceniać :)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

A u nas niby tak tanio? Tam chociaż pogoda zapewniona. U nas- no cóż. Rożnie bywa.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Czego tam szukać?Hmm skoro uważasz,że nie ma tam czego szukać to siedź dalej na zapyziałym Gutwinie...3 lata temu pojechałem z żoną i synem na 10 dni nad nasz Bałtyk,na 10 dni - tylko 2 dni pogody (przełom lipca/sierpnia),kasy poszło chyba z 5 tys.Owszem,nie żałowaliśmy na jedzonko,rybki,atrakcje...2 lata temu kupiłem last na 2 tyg w Egipcie,hotel 4*,duże baseny,blisko plaża,słoneczko całe 14 dni,za wakacje z przelotem samolotem za naszą 3 zapłaciłem 4200zł.Hotel i cała reszta bajkowa.No ale jak ktoś woli kupę kasy przepuścić nad naszym morzem i spacerować w zimnie i pod parasolem to jego wybór.My lubimy leniuchować i urlop mieliśmy wymarzony.Tam jest po prostu dużo taniej niż w Polsce.Skoro wszystko co robisz - robisz pod publiczkę i znajomych no to cóż,jedynie współczuć mogę.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

O matko umarłabym z nudów na takich wakacjach...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

No widzisz, a ja bym się zamęczył biegając od świtu do nocy za przewodnikiem z jęzorem na brodzie...Jeden lubi wypoczywać aktywnie inny woli leniuchować.Dla każdego znajdzie się coś miłego,czy w Polsce czy za granicą.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Niech każdy jedzie tam gdzie chce:) Ja rónież spędzałam co roku nad Bałtykiem ale pogoda... taka prawda... los na loterii, a gość 12:12 czystą prawdę pisze, można równiez tanio spędzić za granicą jak się dobrze zorganizuje wczasy.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Ja również mam porównanie cenowe, wakacje u nas a wakacje za granicą. Taniej wyniosły nas wakacje za granicą, jednak byliśmy własnym samochodem, nie z biura.

Zresztą nie ma co się wymądrzać i krytykować innych. To nasza sprawa gdzie chcemy spędzać wakacje, są ludzie ciekawi Polski, są ludzie ciekawi Świata. Czy w związku z tym, że jesteśmy Polakami mamy siedzieć tylko w Polsce i zwiedzać? Czy przez 50 lat życia nie powinniśmy się nigdzie wybrać, bo u nas jest pięknie? Przecież można czasem polecieć w świat jak jest możliwość.

Ale mam wrażenie, że piszą tu ludzie, których nie stać na takie wczasy lub szkoda im na to pieniędzy. Ewentualnie wystarcza im leżak we własnym ogródku.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -