Dr Kozak 4d w Lipsku.
moja synowa jeździ do kielc
Blanko, po co Ci 3 lub 4D? Poczytaj sobie albo zapytaj lekarza prowadzącego, że na takim usg nie robi się takich pomiarów, które naprawdę są ważne. Ja robiłam usg w Warszawie i zapłaciłam nie za trójwymiarowy obraz, ale za rzetelne informacje uzyskane na profesjonalnym aparacie. W kieleckim szpitalu na Prostej też możesz zrobić takie rzetelne usg i pewnie w wielu innych miejscach również.
zrób sobie tal jak kasia mówi u dobrego lekarzs 2d by wszystko wymierzyl i policzył i sprawdził czy się rozwija prawidłowo. A 90% ostrowca jeździ do dr Guzika kielce
w 15 tyg raczej nie ma potrzeby robic 3d, koło 22 tyg robi sie tak zwane badanie połówkowe, wtedy takie usg Ci wykonują, u nas w ostrowcu raczej nie polecają, ja jade w 21 tyg do Dr. Guzika do Kielc na takie badanie :)
Dr Guzik w Kielcach, bylam u niego na usg 2 razy w 12 tc i 20 tc
Można prosić o namiary Dr Guzik w Kielcach? Jaki jest koszt takiej wizyty ?
Z góry dziękuję
Pozdrawiam :)
ja płaciłam w zeszłym roku 70 zł za usg 2d z kompletnym opisem ok 20 tyg.
Tu jest link do lekarzy, którzy w Polsce mają certyfikat FMF do przeprowadzania usg w 11-13 tygodniu:
https://courses.fetalmedicine.com/lists/web
Nie znalazłam tu lekarza Guzika, który na marginesie jest chyba radiologiem. W internecie jest również dostępna lista lekarzy do usg połówkowego.
a ja polecam młodego Harę z Tarnobrzega rewelacyjny lekarz - z podejściem do pacjenta i mozna sie umówić w dogodnym terminie
Dziekuje wszystkim za odpowiedz-pozdrawiam
Witam, ile kosztuję w tym roku wizyta i badanie połówkowe u Dr. Guzika z opisem ? był może ktoś niedawno i jest na bieżąco? pozdrawiam
Nadal 70zł. Bez 3D.