Podpowiedzcie mi proszę, co można robić w Ostrowcu na randce? Spotykam się jutro z chłopakiem, który nie jest stąd i ta "przyjemność" organizacji czasu spada na mnie :/ juz raz u mnie był i wtedy poszliśmy cos zjeść, potem spacer, gadanie... teraz to już nie wiem... A on nie chce jeszcze iść do mnie do domu , bo sie wstydzi moich rodziców i praktycznie sami się nawet jeszcze nie znamy zbyt dobrze.
Swego czasu a będzie już z 17 lat to szliśmy po prostu do kina, pizzeria, kawiarnia, spacer po mieście. Broń boże jakaś galeria czy sklepy. Ale tak jak napisałem, to było z 17 lat temu, a obecnie młodzież może w inny sposób spędza czas.
Kino odpada, bo jestem straszną gadułą, więc ja bym się tam męczyła ;)
Sushi , fajna restauracja viesa vie baru Słonko
Blondyneczko,nie wiem ile masz lat i co Tobie radzić aby rada była stosowna do wieku Waszego. Jest zima i chyba nie zaprosisz swego kompana do parku czy lasu.Skoro się wstydzi partner to chyba jeszcze młody i nie opierzony dobrze.Normalny,dorosły i dobrze opierzony kawaler ,z chęcią przyjąłby zaproszenie do domu Twego ,kupił kwiaty dla mamy i flachę aby z przyszłym teściem wypić a po ceremonii powitalnej zaszyć się z Toba w najbardziej oddalonym pokoiku od rodziców.Napisz cos więcej o sobie ,ile masz lat,możesz nawet fotke wrzucić swoją ...kolegi tez może być lecz niekoniecznie.Może to ja zademonstruje jak taka randka powinna wyglądać?
Wasze porady są jak zawsze ciekawe :) ja mam 22, on 28. Ja po prostu nie chciałabym, żeby było jakos monotematycznie. Ale tyyyyle atrakcji w tym mieście, że aż nie wiem od czego zacząć
Skoro przyjmujesz rolę gospodyni, weź go gdzieś gdzie sama z przyjemnością chodzisz lub zawsze chciałaś pójść. Zobaczysz czy łączą Was zainteresowania. Lubisz salę fitness, narty w Bałtowie, wystawę w BWA, Krzemionki, ryby spod lodu na stawach, krótki szlak pieszy w Górach Świętokrzyskich lub okolicach Bałtowa - zabierz go tam i bawcie się tym razem spędzonym czasem. Powodzenia!
Idz na lodowisko na rawkę na stare baseny. Później do baru na pizzę, piwo np. Na focha,bądź do Nic Nowego
A Ty blondynko nie jesteś z Ostrowca ???. Jeśli jesteś to rusz głową trochę lat już tu spędziłaś i chyba znasz to miasto prawda ??
Idźcie na górki denkowskie na sanki. Taką mam koncepcje.