Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Gdzie kurs na uprawnienia elektryczne do 1 kW?

Ilość postów: 4 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Gdzie kurs na uprawnienia elektryczne do 1 kW?”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Gdzie kurs na uprawnienia elektryczne do 1 kW?

Z Unii teraz było, ale to dla młodzieży 3 klas techników...

server
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

to wyjaśnia sprawe,zdziwił mnie kiedyś pomysł aby ludzie którzy nie mają wykształcenia ogólnie elektro-energetycznego mieli możliwość zdobycia i posiadania uprawnień i wykonywania zawodu niezbyt bezpiecznego bo w tym zawodzie przeciwnika nie widać,a jest nim prąd,zgodze się z koniecznoscią posiadania takich uprawnień przez pracowników serwisu rtv,ale posiadanie takich uprawnień i wykonywanie takiej pracy a z zawodu jest się zupełnie kim innym to jak dla mnie porażka,pracowałem kiedyś z człowiekiem który z zawodu był mechanikiem samochodowym a pracował jako elektryk w jednym z ostrowieckich zakładów,zarabiał te same pieniążki co ja ale był zielony w temacie zupełnie,o jego wyuczonym zawodzie dowiedziałem się przypadkiem i byłem zdumiony takim faktem,i taki człowiek mówił że jest elektrykiem,normalnie mi ręce opadły,w razie zatrudnienia u siebie fachowca z tej dziedziny pytajcie się czy z zawodu wyuczonego jest elektrykiem czy ma tylko papiery elektryka,bo jedno z drugim nie zawsze idzie w parze.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

i tu jest piesek pogrzebany,kółko się zamyka,do prac typu układanie kabli lub prace polegające na montażu lamp itp rzeczy tylko i wyłącznie, nie są potrzebne okładki,wystarczy aby osoba nadzorująca miała papier "dozorka",na obecną chwile przepis wymaga posiadania uprawnień przez osoby wykonujące prace w zakresie kontaktu z voltami,serwis agd,rtv,papiery pozwalają temu gościowi podjąć prace elektryka ale co z tego jak on nie potrafi podłączyć prostego gn. w kuchni,licznika en.elektr.,czy wykonać poprawnie niezbyt skomplikowaną instalację elektr. w/g prawideł tego fachu,komuś się wydaje tu kabelek tam prztyczek tu żaróweczka i świeci,a potem słychać o zwarciu i spaleniu chaty czy porażenia śmiertelnego wskutek źle wykonanej domowym sposobem instalacji przez znajomego złotą rączke co wszystko potrafi

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21
    Treść posta jest niedostępna ze względu na rodzaj minimum jednego nadużycia.
    Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. W poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zawarto ogłoszenie komercyjne (w tym, ale nie wyłącznie, z dziedzin: praca, nieruchomości, sprzedam, kupię, wykonam, oferuję) i nie jest to odpowiedź wyłącznie na pytanie zadane przez Forumowicza; w Portalu ogłoszenia zamieszcza się w dziale Ogłoszenia. Możesz także skontaktować się z nami w sprawie reklamy w portalu na adres podany w zakładce Kontakt.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
W tym wątku znajdują się 3 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę