Interesuje mnie gdzie na terenie naszego miasta lub w okolicznych miastach można spędzić czas z dzieckiem. Chodzi mi o kawiarnię z kącikiem dla dziecka (2-3 lata)
Wstyd, ale chyba żadna nie ma. Taki kącik jest w pizzerii da grasso, ale atmosfera lokalu (b. głośna muzyka, porozrywane kanapy) wg mnie dyskwalifikują go jako nadający się dla dzieci. Co do kawiarni - nie znam takiej, przynajmniej w Owcu.
W Sphinxie jest kącik dla dzieci, poza tym spokojnie i bezpiecznie, bez głośnej muzyki
e da grasso coś małego dla dzieci jest
w a'propos pani super sie zajela dzieckiem przynisła dwa worki zabawek. Dziecko mega zadowolone i my nawet mielismy jak pogadac
ja również szukam takiego miejsca, moze ktos otworzy jakis mały biznes:)
w apropos dają kredki , zabawki itd
pod parowozem też dla dzieci coś się znajdzie, tam też nie jest za dużo ludzi więc nie zniknie w tłumie (:
pomysł na biznes może i dobry ale ciężki do wykonania w Oc. moim zdaniem w którymś z lokali powinna być zjeżdżalnia z piłeczkami.
Jest taki bar na Głogowskiego (pod INVEST BANKIEM - wejscie z boku) naprzeciwko Urzędu Miasta i tam jest bkącik z zabawkami dla dzieci.
Z tego co słyszałem Pod Parowozem szykują się na wiosnę do zrobienia ogródka zabaw dla dzieci na dworze. W końcu usuneli im estakady z rurami z działki i ruszają z robotą ...
moje dziecko ma 5 lat i bardzo sie cieszy gdy moze sie udac do super restauracji i pobawic sie we wspanialej atmosferze, gdzie preferuje sie zabawe na calego. Polecam zatem .........., bo tam jest najlepsza s........a na swiecie