Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                    • Odp.: Gdzie dorobić do pensji kilka stówek miesięcznie pracując 2-4 godz. dziennie po godz. 15:00?

ja tez jestem zainteresowana pracą w handlu jestem po zawodowce teraz sie ucze w technikum kontynuje nauke w weekendy bardzo by mi sie przydala praca i nawet na tygodniu popoludniami : karolina120945@gmail.com Mam 19 lat . Pozdrawiam

Gość_M
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Odp.: Gdzie dorobić do pensji kilka stówek miesięcznie pracując 2-4 godz. dziennie po godz. 15:00?

nie zakładałem wątku ale jestem zainteresowany

Gość_kowal
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Odp.: Gdzie dorobić do pensji kilka stówek miesięcznie pracując 2-4 godz. dziennie po godz. 15:00?

Jestem młody i przystojny a w czym rzecz, żigolaków szukasz?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • Odp.: Gdzie dorobić do pensji kilka stówek miesięcznie pracując 2-4 godz. dziennie po godz. 15:00?

pewnie mlodych chlopaczkow dla starych pedrylów

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

pracodawczyni jestem do dyspozycji 504002451

Gość_kowal
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Z checia podejme dodatkowa prace po godzinie 16 lub na weekendy. Mlody 24lata wysoki szczuply prawo jazdy kat. ABC . muszecze1@wp.pl

wtf
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

pracodawczyni a 25 lat 180 cm moze byc ? jaka to praca elektrospark11@wp.pl

Gość_mlody
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Jestem zainteresowany pracą jako programista. Jak się skontaktować?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

5,6zł na godzine to brutto czy netto,a tak poważnie w naszej ojczyźnie nigdy się nie zmieni na lepsze dopóki ludzie będą się godzić na prace za tak śmieszne pieniądze, bezrobocie jest celowo utrzymywane aby mieć niewolników do ciężkiej roboty. 23lata podobno jesteśmy wolni,jeszcze kilka lat i ludzie będą się ogłaszać że chcą pracować za posiłek bo są głodni, 21wiek do czego Polska dąży,z takim rozumowaniem politykierów to Polska jako kraj przestanie istnieć -demografia,emigracja czy to nie jest przypadkiem działanie celowe

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

w Netii tam druga zmiana zaczyna się od 15 do 21

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

jakie środowisko pracy?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

prawda jest taka że za kilka stówek to 90% ostrowiaków robi cały miesiąc, nie po 2-4 godz dziennie ,a po 8

Gość_klk
      Zgłoś
      Odpowiedz

Do młodych i przystojnych.Praca przyjemna i dobrze płatna.Ale kontakt będziecie mieli w pracy tylko z kobietami.

Gość_pracodawczyni
        Zgłoś
        Odpowiedz

witam was mam małą propozycje mozna sobie dorobić albo i nawet miec stały dochód, zalezy ile włozymy w to pracy i chęci. ja sie utrzymuje tylko z tego. wspolpracuje z firma avon poszukuje konsultantek do zapisu. od ich zamowien mam pewien % oraz za wprowadzenie każdej osob tez mam pieniażki. taka osoba nazywa sie lider sprzedazy, zatem mozna pracowac jako konsultantka zarobić można sporo jesli beda spore zamowienia np przy zamowieniu na 1000zł zarabiamy 350zł do tego gratisy w postaci kosmetyków ktore mozna sprzedać . zapraszam do współpracy tel 511690134

Gość_roberta
          Zgłoś
          Odpowiedz

Za Avon podziękujemy, już nie ma tego komu wciskać.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

napisz cos wiecej na mejla djatyllo@o2.pl jestem zainteresowany

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

hahhaha ktoś wieży że mu dadzą 35% no powodzonka! :)))

Gość_anty
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

do pracodawczyni

jestem chętny i zainteresowany proszę o kontak tomi2666@wp.pl

Gość_gosc2666
          Zgłoś
          Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę