ja tez jestem zainteresowana pracą w handlu jestem po zawodowce teraz sie ucze w technikum kontynuje nauke w weekendy bardzo by mi sie przydala praca i nawet na tygodniu popoludniami : karolina120945@gmail.com Mam 19 lat . Pozdrawiam
nie zakładałem wątku ale jestem zainteresowany
Jestem młody i przystojny a w czym rzecz, żigolaków szukasz?
pewnie mlodych chlopaczkow dla starych pedrylów
pracodawczyni jestem do dyspozycji 504002451
pracodawczyni a 25 lat 180 cm moze byc ? jaka to praca elektrospark11@wp.pl
Jestem zainteresowany pracą jako programista. Jak się skontaktować?
5,6zł na godzine to brutto czy netto,a tak poważnie w naszej ojczyźnie nigdy się nie zmieni na lepsze dopóki ludzie będą się godzić na prace za tak śmieszne pieniądze, bezrobocie jest celowo utrzymywane aby mieć niewolników do ciężkiej roboty. 23lata podobno jesteśmy wolni,jeszcze kilka lat i ludzie będą się ogłaszać że chcą pracować za posiłek bo są głodni, 21wiek do czego Polska dąży,z takim rozumowaniem politykierów to Polska jako kraj przestanie istnieć -demografia,emigracja czy to nie jest przypadkiem działanie celowe
w Netii tam druga zmiana zaczyna się od 15 do 21
jakie środowisko pracy?
prawda jest taka że za kilka stówek to 90% ostrowiaków robi cały miesiąc, nie po 2-4 godz dziennie ,a po 8
Do młodych i przystojnych.Praca przyjemna i dobrze płatna.Ale kontakt będziecie mieli w pracy tylko z kobietami.
witam was mam małą propozycje mozna sobie dorobić albo i nawet miec stały dochód, zalezy ile włozymy w to pracy i chęci. ja sie utrzymuje tylko z tego. wspolpracuje z firma avon poszukuje konsultantek do zapisu. od ich zamowien mam pewien % oraz za wprowadzenie każdej osob tez mam pieniażki. taka osoba nazywa sie lider sprzedazy, zatem mozna pracowac jako konsultantka zarobić można sporo jesli beda spore zamowienia np przy zamowieniu na 1000zł zarabiamy 350zł do tego gratisy w postaci kosmetyków ktore mozna sprzedać . zapraszam do współpracy tel 511690134
Za Avon podziękujemy, już nie ma tego komu wciskać.
napisz cos wiecej na mejla djatyllo@o2.pl jestem zainteresowany
hahhaha ktoś wieży że mu dadzą 35% no powodzonka! :)))
do pracodawczyni
jestem chętny i zainteresowany proszę o kontak tomi2666@wp.pl