Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Gdzie dobry lekarz od astmy i alergii w obrębie 70-80 km od Ostrowca?

Ilość postów: 6 | Odsłon: 2158 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Gdzie dobry lekarz od astmy i alergii w obrębie 70-80 km od Ostrowca?”.
  • Gdzie dobry lekarz od astmy i alergii w obrębie 70-80 km od Ostrowca?

Gdzie dobry lekarz alergolog i zajmujacy sie astmą. Moglibyscie kogos polecic ,tak w obrebie 70 -80 km od Ostrowca. Dzieki

Gość_Mariusz
    Zgłoś
    • Odp.: Gdzie dobry lekarz od astmy i alergii w obrębie 70-80 km od Ostrowca?

Mnie na prostą wyprowadziła dr. Jamińska

Gość
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Gdzie dobry lekarz od astmy i alergii w obrębie 70-80 km od Ostrowca?

Jamińska! przyjmuje prywatnie w przychodni puls na slonku (po prwej stronie od pasazy)

Gość_Alergik
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

polecam dr Lelas w Kielcach -rewelacja ja z dzieckiem jeżdżę od 6 mc super lekarka,nie spieszy się ma czas dla pacjenta pomimo ogromu ludzi ,polecam- nr na internecie

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

po co jechac do Sandomierza, Starachowice, Kielc, jak macie dobrych alergologów w Ostrowcu. Gomed, ul. Polna. Jatam odczulam mojego syna. Młodszy został wyprowadzony z astmy oskrzelowej.

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Gdzie dobry lekarz od astmy i alergii w obrębie 70-80 km od Ostrowca?

Ja polecam doktora Ciszewskiego ze Starachowic

Gość
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 2 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę