Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Gdzie ci mężczyźni?

Ilość postów: 48 | Odsłon: 4585 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
            • Odp.: Gdzie ci mężczyźni?

a ty 16;09 pewnie jesteś tą panna co codziennie po chłopa do pracy latała , szybko na brzuch zlapała, no bo tylko chłop pracę i seks z nią miał w całym swoim życiu.

Poczytaj sobie jak na tym pilnowaniu i zaborczości wyszła.

Nieślubne dziecko , brak pracy,mieszkania , rogi do nieba i kompromitacja na całe miasto , nawet na cały powiat.

Jak już oceniasz to przynajmniej rusz głową zanim coś napiszesz.

Czy ja gdzieś napomknełam że cały wolny czas facet spedza z kolegami?

A ja mam przyjaciółki, kolezanki , jesli wiesz o czym mówię i co to takiego - mieć przyjaciółkę.

I może od czasu do czasu chce z koleżankami gdzieś wyjść i nie ciagnąć za sobą chłopa?

Żadna istota takiego zniewolenia na dłuższą metę nie wytrzyma.

Devilishwoman
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja to chyba jestem dziwna bo nie lubię marnować czasu na próżne mielenie jęzorem w babskim gronie, po prostu mnie to nudzi. Mam dwie przyjaciółki, które myślą tak samo.

Mój mąż też jest dziwny bo zamiast piwa z facetami woli zabrać na narty synów. Ot, taka dziwna rodzina...

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Odp.: Gdzie ci mężczyźni?

"Jak już oceniasz to przynajmniej rusz głową zanim coś napiszesz.".... CHYBA TYMI ROGAMI MUSI RUSZYĆ :-d

Gość_M,.
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 62

Jakoś zapomniałaś o najważniejszym - o miłości, Devilishwoman. Jak się ludzie nie kochają to nie czują potrzeby bycia razem i szukają towarzystwa innych - on kolegów, ty przyjaciółek. Taka samotność we dwoje.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

To samo mógłbym napisać o kobietach. Widocznie złych facetów wybierasz albo szukasz nie tam, gdzie powinnaś. Powodzenia.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Nie obraź się, ale wypisywanie takich rzeczy na publicznym forum to trochę dziecinada z Twojej strony. Wyciągasz na światło publiczne prywatne sprawy swoje i swojego faceta (byłego) - to nic że bez nazwisk, ale prywatne sprawy powinny pozostać prywatne albo powinno się o nich rozmawiać w gronie dobrych znajomych i przyjaciół, a nie szafować się z nimi publicznie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

jak się chce wygadać to niech gada,pewnie się poczuła lepiej i o to właśnie chodzi a

forum po to jest,czasem na poważnie czasem na pierdoły,są puste dziewczyny i puste chłopaki,dobrze że w porę się zorientowała,wszystko w swoim czasie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Kiedy ma niewielu znajomych to gdzieś musi wylać swoje żale.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Chyba nie wszystko opisałaś, bo nie sądzę, żeby z powodu, że facet lubi samochody, dużo pracuje i ma kolegów zerwano zaręczyny. Więc albo poszło o coś poważnego, albo nie dorosłaś jeszcze.

Tak mi wygląda jakbyś powiedziała: idź sobie, a on nie zrozumiał, że chcesz aby został i przytulił, tylko rzeczywiście sobie poszedł. to taka przenośnia.

SCZ
      Zgłoś
      Odpowiedz

Z opisu autorki wątku wynika, że raczej to on nie dorósł, skoro się oświadczył,(to chyba wiedział z czym się to wiąże) a wolał spędzać czas z kolesiami zamiast z przyszłą żoną, to co by było po ślubie? Pewnie tak samo, to po co komu taki mąż? Przecież normalne jest że skoro facet chce się z kimś związać na poważnie, to przede wszystkim chce jak najwięcej czasu poświęcać tej osobie i lubi z nią spędzać ten czas, wraca po pracy z utęsknieniem żeby spotkać się ze swoją kobietą, może on woli jednak chłopców, tylko to ukrywa.

Gość_szzz
        Zgłoś
        Odpowiedz

Bardzo dobra odpowiedź. Dobrze że teraz zdecydowałaś się na zakończenie związku co by było po ślubie? Pewnie zajmowałabyś się dziećmi, a on wracając z pracy dalej robiłby to samo bo nie mógłby wysłuchiwać płaczu noworodka...zawsze znalazłby się pretekst do tego by spotkać się z kolesiami niestety :(

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Nie martw się kobieto, bo nie ma sensu tracić nerwów i życia na kogoś kto nie jest tego wart, na pewno spotkasz jeszcze odpowiednią osobę, lepiej dlużej poczekać niż łapać byle co, albo co gorsza na brzuch i żyć z taką osobą na siłę i stwarzać pozory na zewnątrz jaka szczęsliwa i kochająca sie rodzinka.

Gość_szzz
          Zgłoś
          Odpowiedz

Przykre jest to że kobiety które są naprawdę uczciwe, wierne i szczere trafiają na kogoś kto ich rani...na nieopowiedniego, niedojrzałego człowieka. Podejrzewam, że jeżeli ten facet naprawdę cię kocha to obudzi się jak całkowicie zerwiesz z nim kontakt ale wtedy będzie za późno. Pamiętaj dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki!!! Życzę powodzenia w miłości potrzebujesz czasu żeby zapomnieć i na nowo pokochać. Pozdrawiam

Gość_aaaa
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 56

SCZ oświecenia zaznałeś ? Facio wolał piwko z kumplami nie kobietę .

limonkowanimfa
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Gdybys go kochala to porozmawialabys z nim powaznie,facet tez musi miec swoje zainteresowania, tylko powinien robic tak by nie ucierpiala na tym jego ukochana. Ty nie masz żadnych swoich zainteresowan,znajomych, przyjaciół? Wszystko trzeba pogodzic,wiadomo ze zona jest najważniejsza ale nie mozna tez zyc w klatce,bo kiedys ktores z niej wyfrunie. Wszystko jest dla ludzi tylko trzeba robic to z glowa.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Kobiety maja dobrych facetów a szukaja niewiadomo czego autorko watku polecam ci piosenke Piaska-Teraz placz.

Chcesz byc szczesliwa z nim to nie sluchaj bredni typu nie wchodzi sie do tej samej rzeki bo ja wchodze i wychodze by ochłonąć. Pozdrawiam ciebie i przyszlego meza - ty tez mu serce zlamalas tylko facet ci tego nie powie.

Gość_Placek $$$$$$$$$
        Zgłoś
        Odpowiedz
13 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -