07:05, drobna pomyłka w godzinie
Obowiazkowo zwiekszyc patrole w okolicach sklepow monopolowych w dniu wyplat 500+
a skad wy wiecie ze przepija 500+? a moze pije za swoje?
Widac po gebach
yhyy
Bo to cale 500+ to durnota. Zaraz wiekszosc napisze ze zazdroszcze albo zebym sobie dzieci narobil gromade. A to nie o to chodzi.. co mam zwolnic sie z pracy zebym dostal 500 dla 1 dziecka? Bo mam 1 dziecko. I zona ma sie zwolnic jak wiekszosc spoleczenstwa po wprowadzeniu tego programu? Powinni wymyslec jakis program dla osob ktorzy pracuja i chca pracowac. A nie najnizsza krajowa 2100 brutto razy 2 wyplaty moja i zony i co juz bogaty jestem mieszkajac na wynajetym bo nie stac na swoje i niech madrusie nie pisza ze oplacam komus zamiast wziasc kredyt na mieszkanie bo tu place 300 czynsz 300 odstepne. A kredyt rata jak sie pytalem kolo 1000zl raty malejace na 25 lat a gdzie czynsz inne rachunki. Zadnej pomocy od panstwa.. za bogaty jestem. Kiedys to napisalo sie podanie i mieszkanie w bloku sie dostalo za darmo. A teraz surowy stan kolo 200tys a gdzie wykonczyc za co?
Dodatkowo tzw elektorat pis szybko zmienilby swoj wybór gdyby inna partia dala 1000+. Takich to demokratow mamy w zaleznosci od wysokosci ochlapow.
"Gdzie anonimowo zgłosić osobę przepijającą pieniądze z programu 500+ i MOPS-u?
A dlaczego anonimowo? Masz coś do ukrycia?
Anonimowo zgłaszało się w PRL.
Ale pis rzadzi podobnie dlatego trzeba stosowac podobne wzorce
za 500+ gość: 14:07
14:07 A z jakiej dupy strony chceszz mieszkanie gratis? 500+ nie bo jedno dziecko ale po chałupę by się ręce wyciągnęło. Hipokryzja.
A co, niech kaczor daje i płaci jak chce miec wiecej obywateli
Na anonimy jak ktoś wcześniej słusznie zauważył nikt nie reaguje ,oprócz konia.Należy napisać donos obywatelski w którym należy podać swe dane osobowe łącznie z numerem pesel i ma się rozumieć z numerem swego konta bankowego.Jak w inny sposób odbierze swą nagrodę w kwocie 50 złotych donosiciel? Znależne się należy czyli 10 % od 500-set.Koń nie da nic,co najwyżej ukąsa zębami donosiciela lub kopytem w zad kopnie i ślad pozostanie na długi czas a jak tu się na plaży pokazać ze "zdjęciem" podkowy końskiej na tyłku???ludzie od razu poznają konfidenta.
Wczoraj placili ze tyle pijanych gowniarzy pod blokami?
Straz miejska powinna wiecej patrolowac przy sklepach monopoliwych jak wyplacaja 500+
Pudło .
.wczoraj nic nie płacili ...a tu jednak było pijani.
.więc jak.widac nie tylko za 500 plus piją A ty też byś wypił i nie ma.za Co?
Maść na ból d***polecam
To jest właśnie poziom tego forum i nie dziwne, że śmieją się z Ostrowca w całym kraju. Patologia, a pili pewnie za pożyczane na poczet 500+
Oczywiscie ze za pozyczane na 500+