Ludzie co wy gadacie. Jeden mądrzejszy od drugiego,aby dopiec,dogrysc, wkurzyć !!!Jeden drugiemu wilkiem. To co się czyta tu to poprostu głowę rozsadza!A na ulicy jesteście tacy mili ,uśmiech, pogaduszki,itp,Zastanawiam mnie wasze nie poważne zachowanie....I co Wam przyjdzie z tych głupot?czy sam fakt iż odkrywacie się od swoich problemów piszecie te głupoty. Prubujac zdenerwować inną osobę poprawianie sobie chumor..
Od rana mam dobry HUMOR.
Przepijają i wyłudzają.. robota na czarno a z MOPSU-u kasa dofinansowania ,zywnośc a ja sama wychowuję córke i nawet rodzinne mi się nie należy bo pracuję na umowę.dlatego moja córka nie ma tatuażu ,kolczyka w brwi i w nosie ,rozpychacza w uchu ,nie pije tez piwska z chuliganami i nie pali zielska .Nadczym wcale nie ubolewam .Ludzie cieszcie sie tym co macie bo macie wszystko co do szczęscia potrzebne ,nie ma co zazdrościć cudzego nieszczęścia
11:04 więc ciesz się, że zarabiasz tyle, że nie załapiesz się na tą pomoc. Ja nie jestem przeciwna i nie psioczę na tych co biorą. Masz rację, że trzeba się cieszyć z tego co się ma tylko jedno ALE... Skoro masz dorosłą córkę to pomoc już się nie należy. Tak wnioskuję po wpisie, ponieważ dziecko tatuażu bez rodzica nie zrobi, a pewnie mało tak głupich rodziców a i te tunele itd to też rzadkość u dorosłej młodzieży. Moja córka skończyła 18lat i nie widziałam jeszcze u żadnej dziewczyny z jej otoczenia ani tuneli, tatuaży ani piwska. Tak więc nie mierz całej młodzieży miarką jednej udziwacznionej osoby.
Mylisz sie sa takie 15 latki co msja tatuaz nie wspomne o kolczykach
11:04 co do roboty na czarno to uważasz, że to zależy od pracownika? Mylisz się. Pracodawcy szukają oszczędności i zaniżą swój dochód i jeszcze 500+ na drugie i kolejne dostaną, bo nie sprawdzają dochodów.
ciekawe kto im da pozniej emeryture hahaha
jak to kto da? da emeryturę koń ze stajni.
16:49. Niech ich dzieci utrzymują, oczywiście z zasiłków z MOPSu, bo przecież nie będą żyć inaczej niż rodzice. Przyszłość narodu!
głupotą jest przepijać pieniądze. Ja tankuje siki od fajnych osób zupełnie za darmo i mam świetny humor po takim piciu. Ludzie w Polsce są głupi bo odrzucili picie moczu które jest bezpieczne i nieszkodliwe(dowody naukowe i praktyczne i ja potwierdzam) a chleją na potęgę wódę ,piwo i inne używki i to wolno i jest poplularne
16:49 ty wychowaj swoje a o inne się nie martw. Zaufaj mi, najbogatsi i najmądrzejsi też biorą 500+. Każdy lekarz i prawnik, krawcowa, kierowca i nauczyciel to wg was patologia? Oni też pracując dostają te pieniądze. Mam nadzieję, że nie masz dzieci bo geny się dziedziczy i jak tak wredny i zawistny rodzic to i dziecko nie będzie inne. Przykre to, że może je masz i taka przyszłość narodu...
Mowa o patologii spod sklepu
Ja zglosilam sasiada patola ktory przepija 500+ na dziecko
Koń zrozumiał? jak zrozumiał to spij spokojnie ormowcu.
Ormo ci bliskie widac dziadu z 6.44
Bu ha ha ha żal za dupę ściska gościu z 07:06?
07.06 o sobie piszesz?
a opieka na starszych co niby się opiekują a kasa płynie na konta i nikt nikogo nie widział przy opiece. Świat się przewraca dla pieniędzy. Sprawdzać tam.