Oj skończy wam się nieroby już niedługo, skończy. Zobaczymy kto się wtedy będzie śmiał i meldował koniowi, że zabraknie na zatankowanie rzęcha kupionego za 500+ i na 07 zgłoś się. Dzieci narobionych kupa i trzeba będzie zarobić, żeby je wyżywić:)
22.27, no ale to już chyba nie twój problem cudze dzieci?
Jak pokazuje 500+ mój i moich podatkow
jak pokazują twoje wpisy to spać ci nie daje zazdrośniku, że biedę klepiesz a inni mają więcej i jeszcze coś dostają. szczęścia życzę bo te nerwy cię wykończą a mops na leczenie ci nie da.
Skończy się to się skończy i żyć będziemy dalej. Tyle, że twój ból pozostanie, że nawet na rzęcha cię nie stać. Martw się o swoje "narobione" dzieci i uwierz, nie każdy "zrobiłby" dziecko dla 500zł, no ale ty się staraj jak coś upolujesz chętnego do rozmnażania dla paru groszy.
Skąd ty wiesz na co kogoś stać, a na co nie? Mnie nikt nic nie sponsorował w życiu, to dlaczego ja mam robić na czyjeś dzieci? Niech na nie zarobią ich rodzice, a nie czekają na mannę z nieba, do pracy się nie opłaca iść, bo po co, jak najlepiej żyć na czyjś koszt.
Tylko KOŃ Cię zrozumie z wielkim łbem...lub kobyła
07:45. Na ciebie nie liczę amebo rozrodcza.
Dokladnie. Dlaczego obywatele maja byc sponsorami niewydolnych rodzicow. Zero odpowiedzialnosci skoro zdecydowali sie na dzieci i nie maja za co utrzymac. Wysylac do roboty. Precz z socjalizmem Pisu.
7:00 ale na drugie dziecko dostaje każdy, lekarz, prawnik, biznesmen,księgowa, nauczyciel polityk. Nie rozumiem po co ciągnąć wątek. Na pierwsze nie dają, więc czemu sugerujesz, że ludzie potrafiliby wyżyć, utrzymać dzieci z
Nie dostaje, tylko mu przysługuje. To czy złoży wniosek jest wątpliwą sprawą, ludzie uczciwie pracujący nie mają czasu uganiać się po gminie za takimi sprawami. Ja mam dwójkę dzieci i nie złożyłam papierów o 500+. Nie chcę aby mi ktoś za 10 lat kazał to zwracać, bo się zmieni opcja polityczna. Wśród znajomych, co 2 rodzina nie zawraca sobie tym głowy.
23.22, bredzisz i kłamiesz. Tylko te słowa pasują do twojego wpisu. Bo ci bogaci ( a za taką się uważasz,skoro deklarujesz, że nie pobierasz, chociaż możesz) stoją pierwsi z kolejce z wnioskiem, z prostych przyczyn, po pierwsze, bo się im należy, a po drugie ci najbogatsi, jakby mogli, to by spod siebie zjedli.
Do księdza i od razu się wyspowiadaj.
musi zameldować tą okoliczność koniowi z wielkim łbem,tylko koń wysłucha ORMOWCA
bedzie meldowac małpie w czerwonym, uurraaaaaa
A może ktoś sprawdzi tych, którzy pracują za granica, a 500 plus biorą!
o tak,tylko koń zrozumie donosiciela.Brawo!
Zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni. Umówcie się z koniem, to on też was wyśmieje.