Spadły z budżetu i w cudzej kieszeni są to już prywatne pieniądze ORMOwcu.
12:22. Jeśli w tej kieszeni są pieniądze, które sam uczciwie zarobiłeś, to są to Twoje prywatne pieniądze, a nie w tym przypadku. Nie bierz pieniędzy z budżetu wspólnego i nie będziesz miał problemów, a jeśli bierzesz, to będą Ci patrzeć na ręce, czy Ci się to podoba, czy nie. Dlatego bezwzględnie powinny być wprowadzone talony zamiast gotówki. Cieszysz się? Nikt Ci nie będzie liczył "prywatnych" pieniędzy w Twojej kieszeni.
Wszystkie pieniądze które są w mojej kieszeni to moje prywatne pieniądze,a swoje wywodziki to sobie możesz....ORMOwcu
12:48. Dlatego będziesz dostawał/a talony i nie będzie problemów.
Nie dostane bo dzieci już mam dorosłe a ziazia w główke nie mam jak ty ORMOwcu
12:58. Dziwne, że nie pobierasz, a takie zaangażowanie? Ale pewnie Twoje dzieci pobierają i znowu będą przychodzić do dziadka po sponsoring dla wnuków. Takie jest życie, szykuj kasę.
Bo mam ubaw z takich oszołomów jak ty ORMOwcu.
Ale problem mają 12.53, tylko ci co nie pobierają, a jak chcą go rozwiązać, to muszą udać się na Wiejską. Pisanie na forum nic nie da. I te dziwne pretensje do ludzi, którzy korzystają z programu. Czy to oni wymyślili ten program? Czy w ogóle domagali się takiej pomocy? To pomysł rządu, więc tam trzeba pisać, a nie ludzi czepiać się.
13:01. Spokojnie, wszystko w swoim czasie.Wiejska już nad tym pracuje.
13:01 dokładnie, wszystkiego się dziś zazdrości. Gdyby wprowadzili leki darmowe dla chorych też niejeden pisałby, że z jego podatków. A najwięcej piszą ci, co nie bardzo wiedzą czym są podatki.
Nie na wiejska tylko do przedstawiciela w biurze poselskim
Co ty z tym ormowcem masz jakąś obsesje czy co.
Na punkcie donosicieli mam.
A jak przepije ktos emeruture czy rente tez bedzisz do ZUS bedziesz zglaszac?
19:32. Co Ty bredzisz, nie umiesz odróżnić emerytury wypracowanej przez lata od zasiłku z funduszy publicznych za friko, to o czy mamy rozmawiać?
No mozez masz racje z tym za frico ale przyznanie emeryturu badz 500 +odpowiada prawu i swidczeniodawca nie ma obowiazku sprawdzac co ktos z tym swidczeniem zrobi.
12:22. Co kupiłeś/aś za te "prywatne" pieniądze swoim dzieciom na Dzień Dziecka? Pochwal się. Jest wątek na forum. Będziemy Cię podziwiać.
Melduj KONIOWI ma wielki łeb to wysłucha żale twoje,ormowcu szpiegowcu.