Jak w temacie, jest jakaś infolinia?
do MOPS lub kuratora sądowego o ile rodzina ma przydzielonego.
Oj, widać że panom spod sklepów stopa życiowa podskoczyła...
Tylko i wyłącznie sprawę skierować do MOPS telefonicznie lub osobiście.Nie musisz się przedstawiać to MOPS wypłaca pieniądze 500+.
tel. 516 715 198
A czy MOPS rozpatrzy pisemny anonim? Też z am taką rodzinę.
Zgłoś do pracownika MOPS, jaki to rejon?to podpowiem numer telefonu. Nie bądźmy obojętni, marnotrawienie publicznych pieniędzy powinno być zgłaszane. Nie bójmy się zgłaszać takich przypadków, chodzi o dobro nas wszystkich. Popieram.
Police (zachodniopomorskie)
teraz sami sprawdzajai zabieraja, tylko nikt nic nie mowi
Haha ja kiedyś poszłam do MOPSu zgłosić sprawę pewnej rodziny, gdzie dzieci są źle traktowane i przy okazji napomniałam o tym, że pieniądze uzyskiwane przez tych ludzi od pomocy społecznej są wydawane na alkohol i narkotyki to "przemiła" pani mi powiedziała, że jak mi to nie pasuje to mam problem ;) tak więc, powodzenia.
Niestety w tym momencie zadna przemiła pani nie moze tak odpowiedziec bo wyleci z pracy.
ale nie wyleciała i pracuje
dlaczego ma wyleciec?teraz na nia musisz isc doniesc, wtedy sprawa pojdzie dalej
Dlaczego anonimowo.wez odpowiedzialnosc za to co robisz gosciu życzliwy.
Anonimowo to wyglada tak ze ojce biora na synka 500 a on nic z tego niedostaje to ojcow chce zglosic albo druga opcja sasiad bierze 500 a ja niedostalem...
a skąd wiesz że akurat te pieniądze przepijają może jeszcze nie dostali
Co chcesz zgłaszać. To prywatne pieniądze.
Sama zacznij pić.
Prywatne pieniądze od wszystkich podatników przeznaczone na wychowanie dzieci.
"Życzliwy Ostrowiec się kłania"