Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Gdybym wygrał w Lotto 50 mln zł, to co? :)

Ilość postów: 22 | Odsłon: 3630 | Najnowszy post
  • Gdybym wygrał w Lotto 50 mln zł, to co? :)

No właśnie, to co?

Gość_marzyciel
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Gdybym wygrał w Lotto 50 mln zł, to co? :)

Matko kochana!!!! Chyba nie wiedziała bym co zrobić z taką kasą. "Zagospodarowałabym" może 3, no, 4 mln a co z resztą? nie mam pojęcia.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Gdybym wygrał w Lotto 50 mln zł, to co? :)

Chyba mi serce stanęlo:P a no nie jak najszybciej wyprowadziła sie stąd kupiła gdzies dom potem 2 potem wybudowała 3 samochody ,wakacje żyć nie umierać:P aah marzenia:)

Gość_aneta
      Zgłoś
      Odpowiedz

Znalazłabym piękne miejsce i wybudowała dom. Pięknie bym go wykończyła. Kupiłabym dobry samochód, może dwa. Obdarowałabym dorosłe dzieci tak, żeby mogły mieć piękne domy lub mieszkania (bez kredytu!!! he, he, he), dobre samochody i pełne konta w banku. Sporą część przeznaczyłabym na cele charytatywne, by pomóc realnie np chorym dzieciakom lub innym potrzebującym. Zwiedzałabym świat i..... jeszcze by zostało więc nie wiem co bym zrobiła.:))))))

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

kupilbym kilka mieszkan, bo inwestycja duzej kasy w nieruchomosci wydaje sie byc o wiele sensowniejsza niz wsadzanie pieniedzy do banku, zeby tylko tracily na wartosci, otworzylbym jakis biznes, 1-2 miliony jednak do tego banku wlozyc trzeba, na czarna godzine. ale pierwsza rzecz to bylaby przeprowadzka do innego kraju, polska jest za droga, mieszkanie w warszawie, na mokotowie 300m^2 kosztuje 5,5mln dolarow, podczas kiedy willa w hollywood 850m^2 kosztuje niecałe 4mln dolarow, ot taki przykladzik.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

ha a ja bym wstał jak zawsze o 5 rano do pracy i tam poszedł, powiedział kierownikowi co tak naprawde o nim myśle:D

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gościu z 17;40 też bym tak zrobił.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Wspomoglbym PO, bo sa tacy biedni ;)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

A ja na pewno sfinansowałabym wybudowanie schroniska dla biednych porzuconych zwierząt u nas bo takowego nie ma, wspomogłabym też już te istniejące, wybudowała bym sobie dom z ładnym ogrodem być może założyła bym wspólnie z mężem firmę w jego fachu a resztę bym na konta odłożyła. Ale przede wszystkim chciała bym pomóc zwierzętom.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Część tych pieniędzy podarowałabym rodzinie i przyjaciołom, a część zainwestowałabym w przedsięwzięcie, które dałoby pracę grupie osób i z czasem przyniosło zysk. Nie chciałabym zmienić ani pracy, ani otoczenia:)

Gość_miss zorro
      Zgłoś
      Odpowiedz

Cele charytatywne, rodzina, przyjaciele. Ciekawe czy tak byście rozdawali:) Każdy tak gada jak pieniędzy nie ma w ręku. Założę się że ten kto by wygrał wyniósł by się jak najdalej. A rodzina, przyjaciele, a tym bardziej organizacje charytatywne mogły by go w d... pocałować :)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A ja bym kupił KSZO OSTROWIEC!!!!!!

Gość_kibic
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

A ja oddałbym wszystko księdzu Rydzykowi! Żeby zbudował nowe kościoły oraz kapliczki!

server
        Zgłoś
        Odpowiedz

Na pewno zostałbym w Ostrowcu i nie musiał się już martwić o finansową stronę życia. Podejrzewam jednak, że zamiast tego przyszłyby gorsze problemy. Jak to mówią, podobno pieniądze szczęścia nie dają. Zależy to oczywiście jeszcze od tego, co kto nazywa szczęściem..

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Kupiłbym dom, pomógł rodzince i jak o rano wstawałbm do pracy:) moze jaks lepszy samochód i czesc na dom dziecka albo cos w tym stylu :) wszystko okaze sie po godzinie 22 :):)

Gość_Tomaszek
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Dalej było by mi mało!!!!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

a ja jak wygram to sie podziele z wami drodzy formulowicze trzymajcie kciuki za moja wygrana

Gość_edysia
        Zgłoś
        Odpowiedz

Zdecydowanie wsparłbym kościół żeby chłopaki mięli na panienki!!!! Hahaha!!!!!

Gość_zp
          Zgłoś
          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -