Witam, może ktoś podpowie,gdzie w Ostrowcu zrobić gastroskopię na fundusz.Mam skierowanie na to badanie od lek.rodzinnego!Podobno nie mogę do dr Lesickiej z tym skierowaniem!!!DZIĘKI!!!
ja kilka dni temu zarejestrowałem się w przychodni na Słowackiego z terminem 26 listopad. Miałem skierowanie od lekarza rodzinnego. O co chodzi gościu 11.29 ?
Nie będę rozpisywała się o co dokładnie chodzi. Nie polecam nikomu Ostrowca. Jeśli chcecie się leczyć i mieć efekty leczenia, to szukajcie wszędzie tylko nie w Ostrowcu.
Dokładnie gość z 11:55. W Kielcach czy Radomiu chociażby czas oczekiwania jest krótszy z racji większej dostępności lekarzy, a i podejście do pacjenta inne. Ja już nie leczę się w Ostrowcu od paru lat.
Tu nie chodzi o czas i nawet podejście, a o leczenie i efekty leczenia, które było dopiero po konsultacji z dala od Ostrowca.
A ja polecam - (tylko nie wiem czy jest na NFZ, ponieważ byłem prywatnie) Dariusza Kolusa z Kielc - świetny lekarz, który stawia na nogi. Trafna diagnoza + odpowiednio dobrane leki+ leczenie = wiem, że żyję.
Gastroskopia + konsultacja = 250 zł ( zawsze na pierwszym badaniu podstawa kosultacji i odbywa się w godzinach popołudniowych)
Kosultacja = 80 zł ( przeważnie w godzinach wieczornych, gdyż wcześniej przyjmowane są osoby do gastroskopii).
Przyjmuje prywatnie na ulicy Górnej 19a w Kielcach
Pomógł 3 osobom z mojej rodziny i będę go polecał każdemu.
Gastroskopię na fundusz można wykonać w szpitalu,krótkie terminy.Wykonuje dr Lesicki przez nos,bezboleśnie i bezstresowo.Polecam bo miałam robione tam badanie.
Polecam Dr.Dębowskiego przyjmuje na NFZ przychodnia Polna nad sklepem Top Market tel412482248.
Ja też polecam szpital :) Bezstresowo
Żona wspomnianego doktora Kolusa z Kielc, jest bardzo dobrym endokrynologiem.