miał ktoś tam robione jakie jest podejście lekarza do pacjęta ?
Miałam ponad miesiąc temu, właśnie w tej przychodni. Robił lek. Lesicki. Polecam. Miałam robioną metodą przez-nosową (ku mojemu zdziwieniu) i było naprawdę ok. Lekarz i jego asystentka rozmawiali ze mną podczas badania. Dodam, że bardzo się stresowałam (może dlatego, że chwilę później miałam kolonoskopię). To już trzeci raz, kiedy Lesicki wykonywał mi gastroskopię, a pierwszy kolonoskopię.
nie tyle boli co jest po prostu nieprzyjemna-odruch wymiotny.Najgorszy moment przepchnięcia przez gardło rurki.Później jest już ok.
Mnie też robił dr Lesicki-jest ok.Tyle,że ja nie miałam nosowo ale przez usta.Może to i lepsze rozwiązanie przez nos?
Ja mam porównanie bo miałam i tak i tak, chyba lepiej przez nos bo nie ma właśnie tego odruchu wymiotnego, a jeśli jest to 90% mniejszy
Wie może któś w jakiej cennie dr. lesicki wykonuje gastroskopie?
ale możesz na kasę chorych u niego bo prywatnie to chyba drogo
A może ktoś wie ile kosztuje prywatnie kolonoskopia?
Doktor Lesicki robi to super dobrze, przez nos jest cienki fiberoskop i nie ma odruchu wymiotnego zadnego, jest ok.
Kolonoskopia ok. 300 zł rok temu, gastroskopia nie wiem, ale u mnie przez nos nie da rady, koszmarny ból. Wole tradycyjnie.
dastroskopia 150 dzis dostałam taka info w przychodni a gastroskopia 17stego