Do galerii chodzą jak już zarobią,a ogłaszają się przez internet.I jest ich bardzo dużo,a jakie paniusie strugają to głowa mała.
Nie pisz tak, bo żadna porządna pani do galerii na zakupy nie przyjdzie.
Gorilla
I masz 100% racji tak to się zazwyczaj kończy.
ale macie rozrywkę...w życiu żadnej nie widzieli, naoglądali się filmów ale na forum anonimowo każdy znawca... ja tam żadnej w życiu nie widziałem, dzięki bogu mam żonę i nie muszę się podniecać małolatami... widać sami samotni sfrustrowani tu siedzą i wymyślają
To mało w życiu widziałeś....i kto tu niby podnieca się małolatami (większość z nich jest po 30)
Ktoś założył wątek,więc ludzie odpowiadają,a TY widać nie masz w tym temacie nic do powiedzenia,albo udajesz....skoro tu wchodzisz widać ,że temat Cię interesuje.
galerianka po 30-stce? ciekawe... owszem, ludzie odpowiadają ale nic konkretnego, przeczytaj sobie pierwszy post i zobacz czy którakolwiek odpowiedź jest pomocna. Przeczytalem cały wątek i nie widzę sensu w odpowiedziach forumowiczów, więc się wypowiadam, mam takie samo prawo jak i Ty, ale widocznie prawda w oczy kole.
A jakich Ty konkretów oczekiwałeś?,że ktoś tu poda imiona,nazwiska,adresy i numery telefonów tych....
Gdyby założyciel wątku podał kontakt to pewnie otrzymałby odpowiedzi,i gdyby to co napisał w swym poście było prawdą to wiedziałby co wpisać w wyszukiwarkę.
Twoim zdaniem Gościu z 11.43 dużo w życiu widzieć to zobaczyć tylko d...ę galerianki? Szok. Ha ha ha
Powinien byc w galerii szyld Galerianki, zeby kazdy wiedział dokąd ma isc w celu popatrzenia na piekne kobiety.
Mirek, ty to musisz być zajefajnie przystojny facet, skoro dla ciebie galerianki są piękne.