Czy w Ostrowcu spotkaliście się z galeriankami?
spotykacie się ze sponsorami ? albo macie informacje o tym ze koleżanki się spotykają?
odezwijcie się prowadzę badania do pracy magisterskiej i wszelaka pomoc będzie mile wskazana. Dziewczyny jeśli same się trudnicie takim procederem odezwijcie się również.
Gwarantuje dyskrecje i mam do wypełnienie krótka ankietke
Maskara , już widzę tłumy odważnych .
20:05 dziś naprawdę tego magistra może mieć nawet ktoś taki jak Ty autorko... Litości, Ostrowiec to wieś, jaka galeria, jakie galerianki?
Uważaj bo możesz teraz za taką magisterkę trafić na wiele lat na galerę wiosłować nie doszły magistrze
ja mam galerianke i nie wstydze sie tego...ale jest pelnoletnia i wie czego chce...dostaje to za co place ja...prosty uklad..ale co w tym zlego...to standard w wiekszych miastach
i tak trzymaj gościu z 23:37 byle spełniała kryteria wiekowe (chyba od 15 stu lat prokurator nie trzyma ręki nad młodą panienką) Ty zadowolony,Ona zadowolona i wszystko jest happy.
do gościa z 23:37...jak ładna i atrakcyjna daj numer telefonu.
Popieram to normalne w dzisiejszych czasach tak samo jak sex bez zobowiązań. Tak żyje i tak mi się podoba komu nie pasuje to już jego problem.
Jeśli to ta z Pułanek to uważaj kolego...:)
Będzie biegał z wackiem w ręczniku?albo juz biega...:)
Najbezpieczniejsze są te z Paulinowa .Polecam.
Standard? To znaczy, że świat schodzi na psy. Nie chcę żyć w świecie w którym obowiązują takie "standardy".
Odpowiadając na zadane pytanie-tak w Ostrowcu jest zatrzęsienie galerianek,utrzymanek sponsorów a tak naprawdę zwykłych ... sprzedających się za kasę ,wystarczy wejść na strony z tego typu ogłoszeniami,a jest ich baardzo dużo.Dziwię się jak te .... nie wstydzą się potem wyjść na ulicę.