Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Galeria Ostrowiec

Ilość postów: 50 | Odsłon: 8322 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Odp.: Galeria Ostrowiec

Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś polityka firmy EMPIK zakładała otwieranie sklepów jedynie w miastach powyżej 100 tys. mieszkańców wiec Ostrowiec się nie chwytał.

Gość_Ziom
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Galeria Ostrowiec

no a Skarżysko? ma empik. W Starachowicach w nowej galerii też będzie. Miasta te mają 50 i 55 tyś mieszkańców...a Ostrowiec 74 tyś.....o co kaman??

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A pomyślcie ile pieniędzy wyjeżdża z Ostrowca - chodzi o wysokie czynsze które są opłacane za wasze pieniądze przecież. Lokale ostrowczan stoją puste - nie ma chętnych bo cały biznes jest w galerii.

Gość_Kaktus
          Zgłoś
          Odpowiedz

Tak naprawdę oprócz cen targowica a nasza galeria-niewiele się różni.Kupuję ubrania zarówno na targu(tylko nie te najtańsze) i w galerii pod względem jakości jest naprawdę bardzo mała różnica a i zdarzało się często, że ubrania na targowicy były takie same jak w galerii więc po co przepłacać?? Niedawno kupiłam sobie w coolu marynarkę dałam za nią 150 zł i po 2 miesiącach użytkowania już pruję sie w środku aż się boję co to będzie po praniu więc czy jest sens?? Gdybyśmy miei w naszej galerii sieciówki typ h&m czy new yorker to chętnie bym się skusiła ale nie na sklepy typu jakiś k&m czy cool które w większych miastach kompletnie nie są spotykane a ceny mają wyższe niż w h&m gdzie można kupić naprawde fajne ciuchy i w różnych cenach i mniejszych i większych.

Gość_klient
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ostatnio wracałam znad morza. Zatrzymaliśmy się w Warszawie, była sezonowa obniżka cen. Bardzo fajne sukienki, t-shirty, spodnie, szorty itd były w H&M po 10, 20, 30 zł. Ubrania, buty dla dzieci również były przecenione. Było znacznie taniej niż w Ostrowcu :)

Gość_ja
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ano właśnie bo h&m ma naprawde ceny dla wszystkich podobnie jak new yorker a nie to co sklepy znane tylko o Ostrowiec jej galerii

Gość_Klient
                Zgłoś
                Odpowiedz

A ja słyszałem,że w galerii będzie rossmann.Zamiast domu książki.I że ta galeria będzie rozbudowywana w bok,albo w górę.I co Wy na to?

Gość_leser
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

A my na to: nie możemy się doczekać, jak oddadzą nową Galerię Echo!Tam to dopiero będą zakupy,wyprzedaże! Już20 sierpnia:D

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

A może jeszcze w dół?Jakoś cię chyba kolego ponosi fantazja.A kolejny Rossman w mieście to juz byłaby tragedia.

Gość_ufo
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

gościu-jaka rozbudowa-na to nie mają chętnych

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

to miasto jest szczerze tragiczne.i to nie jest kwestia zarobków, bo nawet jeśli ma się za co, to i tak nie ma czego kupić.teraz w galerii sezon na zniżki, ale w sklepach dno.nie ma nic ciekawego, nowego, wartego uwagi, a ceny takie w sezonie, jakie i po..po ubrania trzeba jeździć do innych miast.

co fajniejsze ciuchy można kupić jedynie w ciuchlandach.

i to naprawdę nie chodzi o ubożejacych mieszkańców, bo ci zamożniejsi też tu nie maja czego szukać.

Gość_inja
            Zgłoś
            Odpowiedz

Moje zdanie jest takie,że ja też tego nie widzę,ale to jest informacja pewna i tak będzie.Przekonacie się.Nie zapominajcie,że główne biuro i właściciel jest w Warszawie i inwestorzyz poza naszego miasta.Założenie jest takie,że ma być dużo więcej markowych sklepów a właścicielami będą zamiejscowi.Chociaż tez się dziwię,że w ten grajdoł chce ktoś inwestować.Ale spójrzcie na parking w weekend...wieśniaki górą!!!

Gość_leser
              Zgłoś
              Odpowiedz

TOP i WLI rządzą! Targowice też opanowali:P

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

No to chyba dobrze,że przyjeżdżają bo skoro jadą specjalnie do naszej galerii to nie po to,żeby się jakoś specjalnie polansować (albo nie tyko po to) tylko po to żeby coś kupić a jak handel dobrze stoi to i praca jest dla innych więc niech ich przyjeżdża jak najwięcej...nie wiem czemu narzekacie....

Gość_klient
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Obrażacie tutaj ludzi dzięki którym tak naprawdę "nasi" maja pracę. Narzekacie że galeria dziadzieje że przydałyby się konkretne sieciówki itd. leser Wam pisze że ma być rozbudowa a Wy na to bleee bo w Kielcach będzie lepsza i po co dla Was inwestować jak Wy i tak na wszystko będziecie narzekać. A prawda jest taka że Leser ma rację, nasza Galeria jest własnością pewnego Pana z poza granic Polski, jest już plan rozbudowy i pewne jest to iż parking boczny zniknie a na jego miejscu będzie dalej pociągnięta Galeria aż do wałów a parking ma być na górze Galerii lub na dole. Znając niestety Waszą mentalność i tak pewnie zaraz będziecie narzekać.

Chcielibyście wszystko za darmo dostać a kiedy możemy podarować za free dzieciom plac zabaw nawet Wam sie zagłosować nie chce a potem będziecie narzekać że to miasto to dziadostwo bo nawet takiego głosowania nie wygrało i zgonicie to na kogo??

I jeszcze jednego nie rozumiem...biadolicie że nie stać Was na jakiekolwiek zakupy w tym mieście a potem piszecie że wolicie jeździć do Galerii Echo? :/ Wam nigdy się nie dogodzi.

Gość_nie_maruda
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę