Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

funkcjonowanie dawnej 12

Ilość postów: 14 | Odsłon: 957 | Najnowszy post
  • funkcjonowanie dawnej 12

Czy została skompletowana kadra nauczycielska w fundacji po szkole 12?. Ciekawi mnie, czy rodzice zostali poinformowani, kto będzie uczył ich dzieci?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: funkcjonowanie dawnej 12

A co cię to obchodzi? Jeśli dotyczy to ciebie, to może do źródła a nie an forum.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Gościu z 11:15: coś ty taki nerwowy? Czyżbyś był ze spółki rodzinnej, czyli fundacji?!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: funkcjonowanie dawnej 12

Gdyby mnie to nie interesowało to bym nie pytał. Zresztą to niegrzeczne z Twojej strony, że tak odpowiadasz. Zwracam się do rodziców dzieci, które będą kontynuować naukę w tej szkole. Jeśli Ty nim nie jesteś, to po co się odzywasz? Są to sprawy, które dotyczą nas wszystkich. Jak widać jedności nie ma, a szkoda.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Kadra podobno jest ale są jakieś zgrzyty....nie wiadomo kto tak na prawdę będzie zatrudniony. Pewnie okaże się to 1 września. Czas pokaże. Było spotkanie z nowymi uczącymi ale mogą być jakieś zmiany. Jak powstaje coś nowego to zawsze jest niepewność jak to będzie funkcjonować, musi się wszystko podocierać jak w nowym samochodzie. Zmiany niosą ze sobą ryzyko.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie wiadomo jeszcze czy ta szkoła będzie istnieć.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Kto byl na spotkaniach to mial okazje poznac nawet wychowawcow klas. Mi sie kadra podoba jak narazie najbardziej ze wszystkiego

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Dlaczego ma nie istnieć.Uważam ze to będzie najlepiej prosperujaca szkoła w Ostrowcu

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Optymista

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Pogratulować takiej wiary w coś co jeszcze nie istnieje (tylko jest zarejestrowane) i znajduje się na obrzeżach miasta. Tylko ktoś zdesperowany będzie tam dowoził dzieci z miasta, gdzie działają większe szkoły przygotowujące dzieci do radzenia sobie w dzisiejszym świecie.

Do gościa z godz. 08.53- rozumiem, że Ty będziesz współfinansował tę placówkę skoro jesteś taki pewny?

Większa szkoła publiczna na pewno będzie funkcjonować ale czy stowarzyszenie będzie działać to już czas pokaże....

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Sorry jeśli jesteś urażony. Jest to któryś z kolei wątek o 12, wystarczy wpisać w wyszukiwarce. Nie wiem, może specjalnie sprawa 12 jest podkręcana. Życzę im naprawdę jak najlepiej, nie przeszkadza mi że coś ktoś spróbuje zrobić. Pytam się tylko z kim, skoro tyle zapisanych podobno dzieci w 14?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Gdyb bylam na spotkaniu to rodzicow bylo sporo,rozmawiam z innymi rodzicami i wielu z nich zostawia wiec mam nadzieje ze moje dziecko nie bedzie jedyne w klasie...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

No a co mielismy nie isc na spokanie? Poszlismy, ok. Dziecko zapisalismy jednak do 14. Po zasanowieniu sie. I to dlugim. Szkoda by bylo eksperymentowac na dziecku. Fundacja moze pociagnie rok moze dwa i znowu szukac?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Właśnie jak eksperymentować to nie na dzieciach. Zainteresowanie spotkaniem w szkole było ale tylko z czystej ciekawości. Jednak wielu rodziców zapisuje dzieci do innych szkół. Chcemy żyć spokojnie, a nie martwić się czy stowarzyszenie czy też fundacja da sobie radę? Osoby bez doświadczenia w prowadzeniu tego typu placówki. Niech eksperymentują ale nie na naszych dzieciach. Na szczęście mamy wybór!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -