Radni głosowali za usunięciem szkoły, teraz ich kolega otwiera tam szkołę.. Oto prawdziwy obraz samorządu pod kierownictwem pana Górczyńskiego
Głupoty piszesz, boisz się o swoją kartę?
Z fundacji da się więcej środków pozyskać niż w stowarzyszeniu.Wiem bo znam funkcjonowanie fundacji. Widać są to osoby kompetentne
Tak i można odliczyc 1 procent podatku z fundacji to korzyśćdla rodziców nieniestety stowarzyszenie działa na innych zasadach
W 14 tacy zadowoleni? Nie powiedziałąbym. Miałam zabrać z tej szkoły dzieci, bo raz nauczycielka w 1-3 to dramat, a trafiła na moje dziecko, a dwa w gimnazjum dzieciaki stosują przemoc a niektórzy nauczyciele przymykają oko. Dziś moje dzieci kończą tą szkołe i się nie opłaca, ale nie polecam. Fajna szkołą dla rozwydrzonych i niewychowanych dzieciaków, one tam dadzą radę. Tylko ja tak piszę a pewnie w innych szkołach tak samo.
Jeśli powstanie fundacja w 12 chętnie przeniosę dziecko do tej szkoły,bo mam dość zatłoczonej szkoły i przemocy na młodszych dzieciach. Nauczyciele nie są chyba w stanie upilnować tylu uczniów. Nie wiecie co z tą 12 bo 2 marca miało być jakieś zebranie?
Moje dzieci na pewno zostają , wiele szkół funkcjonuje na podobnych zasadach i rodzice oraz dzieci są bardzo zadowoleni,
Radny Sajda powiedział, co sądzi o takiej fundacji. Żona radnego Choinki i mąż radnej Pikusowej dorabia się na likwidowanej szkole. Tu liczy się biznes, a nie dobro dzieci. To wstyd dla samorządu ostrowieckiego! I prezydent Górczyński jeszcze popiera takie wynaturzenia!
Mamy już karty zgłoszeniowe więc chyba tak
i niech rusza, powodzenia, ciekawe ile miasto do niej dołoży?
Nic. Da dotację i tyle. Ciekawe ile dzieci się ostanie.
dołoży ministerstwo a nie miasto
Powstaje Fundacja
Powodzenia!!!
Powodzenia!
Wolno ci przepisać, tylko dobrze się nad tym zastanów. Co ci jest ważniejsze: twoje dziecko czy aspiracje nauczyciela?
Nie, to jest twoja nieznajomość istoty sprawy. Dobro dzieci się liczy a nie Karta Nauczyciela.