Na pewno Stowarzyszenie skusi tych najlepszych nauczycieli z miasta wysokimi zarobkami. Jakie są te możliwości Stowarzyszenia, aby dzieci rozwijać, bardzo mnie to ciekawi. Może moje dziecko przepiszę z innej placówki, bo interesują mnie te zajęcia dodatkowe.
Ja również przepisze swoje dzieci do stowarzyszenia jest to bardzo dobra opcja dla dzieci a tylko ich dobro i wykształcenie liczy się dla mnie.Przy okazji kiedy zaczynają się zapisy do szkoły.
Spotkanie organizacyjne 2 marzec 16.30 (ogłoszenie w szkole)
hahaha, stowarzyszenie i wysokie zarobki dla nauczycieli? Chyba kpisz. Życzę im oczywiście, żeby mieli jak najwyższe, ale to raczej niemożliwe.
Będą mieli tyle ile zarobią, a to może być bolesne. Na pocieszenie napiszę, że wszystkie grupy zawodowe poza nauczycielami mają tak od zawsze.
A to teraz mają tyle ile nie zarobią?
Pani d......r! tu chodzi przede wszystkim o dobro dzieci a ni interes pani i nauczycieli.
"Mądry rodzic zawsze stanie za swoim dzieckiem a nie za nauczycielem" bardzo "pedagogiczny pogląd. Nie dziwny się zatem , że społeczeństwo się uwstecznia i że po ulicach chodzi tyle chuliganów. Jak dziecko dostało 1 to znaczy ze nauczyciel źle nauczył bo gdzieżby to była wina dziecka ono zawsze się uczy i jest wręcz idealne. Mam nadzieję tylko, że jak będę miała swoje dziecko to macierzyństwo nie zlasuje mi tak mózgu jak co niektórym
Właśnie, rodzice zamiast myśleć o dzieciach to chcą zrobić na złość założycielom. Nie myślą o tym, że ich dzieci będą się uczyć w prze pełnionych szkołach, być może na dwie zmiany i jeszcze będą musieli dowozić dzieci. A ja swoje dzieci zostawię, bo one się dla mnie liczą a nie zawiść (co nie znaczy, że zgadzam się z zamknięciem szkoły )
Ja również zostawiam dobre stowarzyszenie to i dobrzy nauczyciele i dobra płaca a przede wszystkim szczęśliwe dzieci to jest najważniejsze.
Tak, ale mowa nie jest o stowarzyszeniu, a o fundacji. TO OGROMNA RÓŻNICA. Stowarzyszenie TAK, fundacja NIE!!!
Dobre stowarzyszenie? W rękach żony radnego i męża radnej?
Trzeba było założyć samemu i wtedy byłoby w rękach twoich.
To jest typowy przekręt włodarzy naszego miasta. Bezczelne traktowanie ludzi.
Radny zagłosował za zamknięciem tej szkoły i w tydzień później ogłasza że otwiera tam szkołę? Ludzie to jakiś obłęd. Ja przepisuje do 14tki
No i ok,szkoła jest super. Tam uczeń ma to co powinien. Dzieci irodzice sa zafowoleni.