Dajcie tym ludziom święty spokój bo każdy to umie palcami wytykać ale żeby samemu coś zrobić to nikt się nie pofatyguje
Dobrze, że rodzice nie pozwolili zlikwidować szkoły. Dużo uczniów tu uczęszcza?
to tak jak w zlikwidowanej szkole stowarzyszeniowej obecnie w Częstocicach
po rozpoczeciu roku rewelacyja szkoła heeheh niezle wpisy po 1 dniu
Jak oceniacie ta szkole, ma to szanse przetrwać?
Są tu jacyś rodzice dzieci z pierwszej klasy, chciałam się zapytać o wasze odczucia, o wychowawczyni? Jak to wszystko wygląda?
Jak chce Pani poznać bliżej wychowawczynię swego dziecka to proszę udać się do niej na rozmowę i przedstawić swe oczekiwania w sposób jawny a nie szukać tanich sensacji na forum, zresztą pewnie Pani sama by nie chciała żeby osądzano Panią na forum bo to przyjemność żadna.
Przede wszystkim sa pracownicy
Kibicuję tej szkole, ale przyszedł czas na weryfikację obietnic. Niestety dobre chęci nie wystarczą. Ciekawi mnie jaki kapitał zostanie zainwestowany żeby doposażyć szkołę. Ile kupili tablic interaktywnych, pomocy naukowych, kiedy będzie kapitalny remont.? Moje dziecko nie ma czasu, ono już od września musi mieć dostęp do wszystkiego co mają w innych szkołach
Najważniejsze jest to jak dziecko zostanie wyedukowane a nie to czy są tablice interaktywne czy nie to nie ma aż takiego dużego znaczenia za naszych czasów ich nie było a i tak zostaliśmy dobrze wyedukowani. Najważniejsze to jest to żeby byli dobrzy nauczycieli którzy mają duże doświadczenie zawodowe
podaj przykłady szkół które są tak dobrze wyposażone wg. ciebie, a potem dyskutuj
Chciałam się dowiedzieć ile jest dzieci w pierwszej klasie i jak się nazywa wychowawczyni?
przejdź się do szkoły i zapytaj bo może ktoś nie życzy sobie żeby strzelano publicznie jego nazwiskiem
nazwiska nie podam oczywiście ponieważ obowiązuje ochrona danych osobowych ale nie żałuję swojej decyzji że tu dziecko chodzi jest przede wszystkim bezpiecznie nie ma łobuziarstwa i oby mój syn dochodził do 6 klasy w tej szkole
Właśnie obawiam się, że tylko rok będą dzieci chodzić, bo ile jest ich teraz? Nie za mało żeby utrzymać szkołę? Np w 1 klasie czy 4 . Nikt nie daje gwarancji co będzie za rok.
No właśnie tak z ciekawości;po ile dzieci jest w klasach?Czy rzeczywiście zostało ich tak dużo i tak dużo przyszło z innych szkół jak co niektórzy mający w tym interes rozpuszczają takie informacje.Może niech ktoś napisze kto zostawił tam dzieci.