PIĘKNIE ,PIĘKNIE nie zły POPIS Pani Radnej Joanny Pikus!!! a Pan Radny Choinka co też się wycofał???
jak można krytykować kogoś nie znając przyczyny rezygnacji. w zarządzie zasiadają obecnie osoby zatrudnione w Dwunastce, na przykład pani dyrektor. w krs widnieje też żona Radnego Choinki! Wkład finansowy i nakład pracy jaki włożyła radna Pikus jest ogromny. Nikt nie oddał tej fundacji tyle serca co ona i wiem co pisze. codziennie kontaktowała się z nami, rodzicami, informowała nas na bieżąco o sytuacji szkoły, organizowała spotkania i przedstawiała dokumenty potwierdzające swoją pracę. Dla mnie osobiście to ogromna strata, że nie jest w zarządzie. ale doskonale rozumie Radną. osoby znające cały poprzedni zarząd wiedzą KTO PRZYCZYNIŁ SIĘ do rezygnacji Radnej Joanna Pikus z Fundacji Szkoła Bez Barier.
ludzie jak macie swój rozum to nie wierzcie w te plotki bo Pani Pikus nie odeszła i nie odejdzie z Fundacji a plotkę taką rozniosło stare grono nauczycielskie wraz z Panią Kędzierską
wstyd wielki drodzy nauczyciele z tej szkoły,kopiecie ,i kopiecie w każdej zlikwidowanej szkole
Kopią ile się da a już chyba Pani K...i reszta nauczycieli zapomnieli co mówili dzieciom na temat szkoły nr14.Twierdzili że to najgorsza szkoła z całego Ostrowca patologia narkotyki złodziejstwo a teraz nagle co odwidziało się im.Jak im teraz nie wstyd ja jako rodzic jestem rozczarowana poziomem kultury osobistej i rozumu starej kadry psp nr 12.A teraz oczerniają nowych nauczycieli i resztę.WSTYDZCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!
Nie czepiajcie sie starych nauczycieli. Oni nowych nawet nie znają.
nie trzeba znać żeby oczerniać
JESZCZE MIESIĄC I OKAŻE SIĘ KTO BĘDZIE RZĄDZIŁ SZKOŁĄ NR 12; ZOBACZYMY CZY RADNA PIKUS ZREZYGNOWAŁA CZY NIE PRZEKONAMY SIĘ JAKĄ JEST ELOKWENTNĄ OSOBĄ????
to będzie rządził? Prowadzeniem szkoły zajmuje się Dyrektor, a z tego co wiem Radna Pikus nigdy nie mówiła, że będzie dyrektorem Dwunastki!!! A jeżeli chodzi o rządzenie to i owszem-rządzi żona radnego
Jak oni tak na wstępie rezygnują to co będzie dalej miało być tak wspaniale dużo obietnic i co z tego jak można tak ludzi mamić
Kto rezygnuje? Z nowej kadry z tego co wiem to nikt.
Czy jakaś tam pani radna będzie prowadziła zajęcia z dziećmi? Czy radna obiecywała jak będzie wyglądało kształcenie dzieci oraz dodatkowe zajęcia czy też nowa Pani Dyrektor. Więc zanim ktoś zacznie komentować co to niby będzie z nową szkołą to powinien mieć pojęcie jak funkcjonuje szkoła i kto odpowiada za to co się w niej dzieje.
Czegoś tu nie rozumiem czy nowe zaczyna się starym sposobem. Jak to radna ma być dyrektorem o czym wy tu piszecie .
Radna nie jest dyrektorem tej szkoły.........
Krajowy Rejestr Sądowy
Jak wrażenia po rozpoczęciu roku szkolnego?
Rewelacyjna szkoła jestem szczęśliwa ze moje dziecko może chodzić do wspaniałej szkoły.
No własnie, jak?
Choinka teresa, choinka Stasiu wszystko janse....