Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Fryzjer Wymiennikownia na Stawkach 55. Patrycji - właścicielki - nie polecam”.
        • Odp.: Fryzjer Wymiennikownia na Stawkach 55. Patrycji - właścicielki - nie polecam

aaa ja wolę jak mnie czesze pani Patrycja,bo po czesaniu pani Martyny mam dużą głowę bardzo:)każdy ma inny gust,więc mam do wyboru którą chcę panią.i nie mam żadnego aleee do pani Martyny.bo lubię obydwie panie,ale wole czesanie pani

Patrycji.więc nie piszcie bezsensownych wypowiedzi.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Fryzjer Wymiennikownia na Stawkach 55. Patrycji - właścicielki - nie polecam

Zgadzam się możemy sprawdzić i możemy wybrać którą chcemy fryzjerkę lub salon:) a pani która taką opinie wydała o pani Patrycji ,niezła jesteś dziewczyno hehe .nic konkretnego nie na pisałaś na tą panią Patrycję a tak obczerniać.no to ciekawie ma twój mężuś z tobą.

Gość_ola
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Odp.: Fryzjer Wymiennikownia na Stawkach 55. Patrycji - właścicielki - nie polecam

kolejna zdolna otworzy salon śmichu warte w ostrowcu?tak wytrzyma 2 lata przy zusie 300 zł. Pytam po co ma otwierać salon,przecież pracuje, czesz sie u niej tam gdzie jest -czasem jak czytam wypowiedzi klientek to współczuje takiego myślenia -ciężkiego.

Gość_sara
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Odp.: Fryzjer Wymiennikownia na Stawkach 55. Patrycji - właścicielki - nie polecam

pewnie autorka przed okresem byla i dlatego

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

ojej :|, przezylas?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Teraz jest już Pani po ślubie ,a stres to dopiero Panią czeka,oj czeka.Proszę nie pisać takich bzdur,znam ten salon i szefową ,miła dziewczyna.To Pani jest nie miła pisząc takie oszczerstwa.Proszę zająć się pracą,mężem(bo to chyba warto)a nie oczerniać kogoś.Za ubliżanie komuś nikt Pani nie zapłaci.

Gość_Kasia
      Zgłoś
      Odpowiedz

Raz tam byłam włosy robiła mi szefowa i wyszłam z takim chełmem że porażka.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Ponad 100 salonów do wyboru w naszym mieście a w tym rejonie mnóstwo ,dziewczyno a ty robisz jakieś problemy.Czy TY nie masz teraz co innego do roboty(młoda mężatka) tylko oczerniać ludzi,wielki problem umyć włosy,chyba że:(wielka dama nic nie robi sama).

Gość_Jolanta
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Jad aż kipi z Ciebie. Od dawna chodzę do Patrycji, i fryzury wyjściowe i takie zwyczajne, zawsze jestem zadowolona. Nie podoba się, to zmień fryzjera, ale nie oczerniaj.

Gość_eRKa
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bardzo dobry salon, mnie odpowiadają i Patrycja i Martyna, chociaż Martyna mi bardzo super czesze, cały tydzień fryzura się trzyma, bardzo miłe dziewczyny, pasuje mi ten Salon i tam chodzę i wszystkim polecam, niestety te wypowiedzi negatywne to wpisy zazdrosnej konkurencji.

Gość_d_o
        Zgłoś
        Odpowiedz

...chodzę tam o lat... i bardzo lubię ten salon i panią Patrycje i pania Martynę.moje włoski strzyże raz pani Patrycja raz pani Martyna.zawsze jest świetnieee:)

Gość_michał
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja też tam chodziłam, ale ostatnio troszkę zaniedbałam wizyty z braku czasu. mam bardzo gęste włosy i kręcone. Gdy poszłam pierwszy raz do tego salonu włosy obcinała mi Pani Martyna:) I powiem wam ze super dobrała mi fryzurkę a do tego doradziła jak dbać o włosy bo miałam bardzo zniszczone po rozjaśnianiu. drugim razem obcinałam się u Pani Patrycji. Miałam długie włosy i dużo ścięłam ale byłam mega zadowolona. Obie Panie super obcinają i moim zdaniem są najlepsze w Ostrowcu. Nie było dla mnie znaczenia do której z Pań chodziłam potem, bo zawsze byłam zadowolona. A co do Pani która wspomniała o stażystce czy praktykantce tez byłam w podobnej sytuacji ale nie widzę w tym problemu, bo Pani Patrycja spytała o moja zgodę. Wtedy mimo odradzania przez Panią Patrycje uparłam się na taka jedna fryzurkę i powiem szczerze byłam nie zbyt zadowolona. Ale po wyjściu jakos się oswoiłam i dobrze się czułam w takiej fryzurce. Czytając nie które wpisy zastanawiam się czy to poprostu nie zazdrość konkurencji ehh. Ja szczerze polecam ten salon. Z reszta moje 2 siostry również korzystają z usług fryzjerskich w tym salonie i zawsze wychodzą zadowolone:) Polecam i pozdrawiam cieplutko obie Panie.

Gość_ewelina
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

nie czepiajcie z byle powodu i byle czego,nikt nie jest doskonały?znajdzie sobie salon doskonały gdzie wszystko wam będzie odpowiadało,jak ten wam nie pasuje.a pani która napisała pierwszego wpisa... niezłego mjałaś stresa przed tym własnym ślubem,wszyscy Ci pewnie podpadali i to bez powodu hehe.juz po wszystkim wyluzuj sobie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

zejdzcie już z tego salonu,lepiej za gotowanie rosołku się wezcie:)bo Ja już rosołek mam :) teraz drugie danie.pa dziewczynki.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

a wykonują tam strzyżenia męskie? jakiś tel ?

TheRico
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Założycielko tego wątku na forum:mam dla Ciebie propozycje pracy jako tajemniczy klient ,tam chociaż zarobisz jakieś pieniążki.W głowie mi się nie mieści jakie wypisujesz bzdury.Gdybyś o mnie pisała takie rzeczy ,poznałabyś skutki tego czynu.Dziękuj tylko ,że ta Pani nie reaguje na Twoje oszczerstwa.Dziwi mnie bardzo Twoje zachowanie,kto Cię nauczył takiego postępowania,a może pracujesz dla konkurencji.Zrobiłaś problem,że szefowa kazała Ci umyć włosy dzień wcześniej,a trzeba było tylko powiedzieć ,że wolisz jeżeli fryzjer Ci umyje.Prawda ,że niewiele trzeba by dojść do porozumienia.Piszesz że Pani Martyna robi piękne upięcia,więc czemu Pani zrezygnowała z Jej usługi.Cóż ile ludzi ,tyle charakterów,tylko naucz się panować nad swoimi emocjami i znajdż inny sposób na rozładowanie złości.Nie psuj komuś reputacji.

Gość_marta
      Zgłoś
      Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę